Οκτ 05

Το StartupNow Forum επιστρέφει στις 5-6 Οκτωβρίου 2021

Το πιο αποτελεσματικό συνέδριο για σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών στην Ελλάδα επιστρέφει στις 5 & 6 Οκτωβρίου και σας περιμένει στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας ή online, για να ενώσει όλους τους σημαντικούς φορείς του ελληνικού οικοσυστήματος!

Το StartupNow Forum διοργανώνεται από την Mantis Business Innovation, με στρατηγικό συνεργάτη τον Οικονομικό Ταχυδρόμο και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του Δήμου Ελευσίνας και την υποστήριξη του ΣΕΒ. Το συνέδριο υποστηρίζεται από το Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece” και το EIT Raw Materials.

Στόχος του συνεδρίου είναι να δικτυώσει όλους τους σημαντικούς φορείς του ελληνικού οικοσυστήματος αλλά και να αναδείξει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς καθώς και τις νέες τεχνολογίες. Νεοφυείς επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, επενδυτές, οργανισμοί και η επιστημονική κοινότητα θα συναντηθούν, δια ζώσης ή διαδικτυακά, προκειμένου να κλείσουν στοχευμένες B2B και B2G επιχειρηματικές συμφωνίες μέσω της πλατφόρμας “StartupNow Gate”. Κατά τη διάρκεια του Forum οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες και panels πάνω σε καινοτόμες θεματικές ενότητες από διακεκριμένους φορείς καθώς και να συμμετάσχουν σε workshops.

Παράλληλες δράσεις όπως το “GreenTech Symposium” και το “Elevate Greece” θα παρουσιαστούν αναλυτικά κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Το “GreenTech Symposium” αποτελεί ένα επιστημονικό συνέδριο που διασυνδέει την ακαδημαϊκή κοινότητα με την επιχειρηματικότητα, παρουσιάζοντας νέα καινοτόμα προϊόντα Ελλήνων ερευνητών και ελληνικών startups στους τομείς της Ενέργειας, του Περιβάλλοντος, της Διαχείρισης Απορριμμάτων, των Έξυπνων Πόλεων, των Νέων Προηγμένων Υλικών, των Χημικών Προϊόντων και των Συστημάτων Ευφυούς Ελέγχου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης “Elevate Greece” που αφορά στη δημιουργία του μητρώου των νεοφυών επιχειρήσεων και στοχεύει στην καταγραφή, ενίσχυση και εξωστρέφεια του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας. Ειδικότερα θα παρουσιαστούν τα οφέλη από την ένταξη των επιχειρήσεων στο εθνικό μητρώο νεοφυών επιχειρήσεων, οι τρόποι μείωσης της φορολογίας κατά 50% για ιδιώτες επενδυτές που θα επενδύσουν σε startup επιχειρήσεις καθώς και οι τρόποι αξιοποίησης των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για τις startups.

Αγοράστε το εισιτήριο σας εδώ και γίνετε μέρος της StartupNow Forum κοινότητας!

Ως μέλος του ΣΕΒ χρησιμοποιείστε τον εκπτωτικό κωδικό “PARTNER10” που προσφέρει 10% έκπτωση στα εισιτήρια του forum!

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ