Ιαν 25

Σεμινάριο «Performance Management»

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής: 25/01, 26/01, 1/02, 2/02/2021 και ώρα 9:30-15:30

Διάρκεια σεμιναρίου: 24 ώρες

Τρόπος διεξαγωγής: Zoom platform

Μέγιστος Αριθμός ατόμων: 24

Κόστος συμμετοχής: δωρεάν για στελέχη εταιρειών-μελών του ΣΕΒ, με συμβολικό τίμημα €50 ευρώ υπέρ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία»

Προθεσμία αίτησης συμμετοχής: 20/1/2021

Στόχοι σεμιναρίου

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, συνθέτει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που είναι απαραίτητες για την ενδυνάμωση των στελεχών που ηγούνται ομάδων, για να μπορούν να καθοδηγούν τις ομάδες τους και να συνδέουν και να ευθυγραμμίζουν τους οργανωσιακούς στόχους και τους στόχους των τμημάτων τους, με την στρατηγική του Οργανισμού. Μέσα από τον συνδυασμό της διάδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων και την αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών, το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή της γνώσης και του τρόπου σκέψης για την ανάπτυξη μεθοδολογίας και φιλοσοφίας διοίκησης της απόδοσης, έτσι ώστε να γίνει κατανοητή και αποδεκτή από όλα τα τμήματα και τα στελέχη του Οργανισμού και να μεταφραστεί σε εταιρικό, ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

 • Στοχοθεσία και Αξιολόγηση της Απόδοσης: Πόσο και πως επηρεάζονται σε περίοδο κρίσεων;
 • Σχεδιασμός στοχοθεσίας
 • Ξεκλειδώνοντας μη μετρήσιμους στόχους
 • Πώς επικοινωνώ τη στοχοθεσία
 • Coaching/ Feedback
 • Οι συμπεριφορές που επηρεάζουν την επίτευξη των στόχων
 • Προσωπική ανάπτυξη μέσω στοχοθεσίας

Το πρόγραμμα βασίζεται σε συνδυασμό της θεωρίας με την πρακτική, με τους συμμετέχοντες να καλούνται να σχεδιάσουν ακόμα και τις δικές τους στοχοθεσίες (ή μέλους της ομάδας τους), υπό τις οδηγίες των εισηγητών, έτσι ώστε τα πραγματικά παραδείγματα να γίνονται πεδίο εφαρμογής της θεωρητικής προσέγισσης.

Μεταξύ των εκπαιδευτικών μέσων που αξιοποιούνται είναι τα debates και τα simulation games.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

 • στελέχη τμημάτων Ανθρωπίνων Δυναμικού που επιθυμούν να δημιουργήσουν / ενισχύσουν κουλτούρα και εργαλεία διοίκησης της απόδοσης για τον Οργανισμό τους
 • στελέχη που ηγούνται ομάδων κι επιθυμούν να κατανοήσουν τους τρόπους και τα οφέλη της διοίκησης της απόδοσης
 • διευθυντικά στελέχη και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις για την διοίκηση της απόδοσης καθώς και για τον τρόπο που μπορεί να αξιοποιηθεί για την ευθυγράμμιση των οργανωσιακών στόχων με την στρατηγική της επιχείρησης.

Εισηγήτριες:

Αλέκα Σκούρα, Teaching Fellow, ALBA Graduate Business School, The American College of Greece – Σύμβουλος διοίκησης ανθρωπίνων πόρων και στρατηγικής οργανωσιακής εκπαίδευσης

Η Αλέκα Σκούρα συνδυάζει πολυετή εμπειρία στην Εκπαίδευση Στελεχών με τη Διοίκηση της Απόδοσης και το coaching. Σπούδασε Computer Science στο New York University των ΗΠΑ και με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάστηκε στην πολυεθνική εταιρία Achieve Global ως εκπαιδεύτρια και σύμβουλος επιχειρήσεων. Το 1998 ξεκίνησε να εργάζεται στη Eurobank ως υπεύθυνη εκπαίδευσης ενώ το 2007 και ως το 2014 ανέλαβε την διεύθυνση της μονάδας Εκπαίδευσης και Διαχείρισης της Απόδοσης της Eurobank με συνολική ευθύνη για τη στρατηγική μάθηση, το σχεδιασμό προγραμμάτων για το εύρος του Οργανισμού καθώς και το σύστημα διαχείρισης της απόδοσης στη Eurobank και την ευθυγράμμισή του με τους στρατηγικούς στόχους του Οργανισμού. Από το 2014 ως σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος στρατηγικής εκπαίδευσης, εισηγήτρια και leadership coach.

Γκόλφω Λαμπρούλη, Τeaching Fellow, Alba Graduate Business School, The American College of Greece – Eκπαιδεύτρια Στελεχών – Eιδικός Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης

H Γκόλφω Λαμπρούλη είναι Εκπαιδευτής ενηλίκων με κύρια ενασχόληση το σχεδιασμό εκπαιδευτικών λύσεων. Η εργασιακή της εμπειρία προέρχεται από τον ξενοδοχειακό κλάδο και τον ασφαλιστικό, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της αφορά στον τραπεζικό κλάδο, όπου ξεκίνησε να εργάζεται το 1992. Από το 1996 ως το 2014 εργάστηκε στη Εurobank , όπου στο πλαίσιο των ευθυνών της στο τμήμα Εκπαίδευσης και Διαχείρισης της Απόδοσης, ανέλαβε το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διδασκαλία πλήθους εκπαιδευτικών προγραμμάτων, όπως οι Τεχνικές Πωλήσεων, η Εξυπηρέτηση Πελατών, η Διοίκηση της Απόδοσης, τα Life Skills κτλ. Η Γκ. Λαμπρούλη είναι κάτοχος ΜΒΑ, από το Alba Graduate Business School (1998) και απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο (1987). Από το 2015 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, σχεδιάζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ