Δεκ 07

Σεμινάριο «Human Resources Management»

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής: 7/12, 8/12, 14/12, 15/12/2020 και ώρα 9:30-13:30

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες

Τρόπος διεξαγωγής: Zoom platform

Μέγιστος Αριθμός ατόμων: 28

Κόστος συμμετοχής: δωρεάν για στελέχη εταιρειών-μελών του ΣΕΒ, με συμβολικό τίμημα €50 ευρώ υπέρ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία»

Προθεσμία αίτησης συμμετοχής: 3/12/2020

Στόχοι σεμιναρίου

Το σεμινάριο «Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού», έχει ως στόχο την επιμόρφωση στελεχών σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση των καθηκόντων τους. Το πρόγραμμα εστιάζει στους εξής άξονες της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων :

 • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Διαχείριση Ομάδων
 • Παρακίνηση
 • Οργανωσιακή Κουλτούρα & Ηγεσία
 • Λήψη Αποφάσεων

Μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρόσβαση στην πλέον σύγχρονη θεωρητική γνώση στα παραπάνω θέματα. Παράλληλα, η μέθοδος διδασκαλίας του προγράμματος, η οποία βασίζεται αφενός στη χρήση μελετών περίπτωσης (case studies) και αφετέρου στην ολοκλήρωση ομαδικής πρακτικής εργασίας (project) βασισμένης σε αρχές ενεργούς μάθησης (action learning), θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να συνδέσουν τη θεωρία με τις πραγματικές περιστάσεις της εργασίας τους και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στην επικοινωνία και στην ομαδική εργασία. Μέσα από ομαδικές συζητήσεις και ανταλλαγή των εμπειριών των στελεχών, θα επιτευχθεί ο στόχος της συνεργατικής μάθησης (collaborative learning), η οποία βοηθά τα στελέχη να συνδέσουν τη γνώση με την εφαρμογή της γνώσης ενώ παράλληλα προωθεί την ομαδικότητα και την αποτελεσματική συνεργασία.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

 • στελέχη επιχειρήσεων που πρόσφατα ανέλαβαν διοικητικά καθήκοντα και θα ωφεληθούν από ένα εισαγωγικό πρόγραμμα σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και οργανωσιακής συμπεριφοράς
 • διοικητικά στελέχη και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις στους τομείς της διοίκησης ανθρωπίνων πόρων και της οργανωσιακής συμπεριφοράς
 • νεαρά στελέχη επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στον τομέα Ανθρωπίνων Πόρων του Οργανισμού τους

Εισηγήτρια: Δρ Ελένη Λάμπρου, Research Fellow, ALBA Graduate Business School, The American College of Greece

H Δρ Ε. Λάμπρου ολοκλήρωσε τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια απέκτησε διδακτορικό στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά από το Πανεπιστήμιο του Warwick. Από το 2008 έως σήμερα έχει διδάξει στο London School of Economics, to Lancaster University, το Laureate Online Education και το ALBA, ενώ η ακαδημαϊκή της έρευνα έχει δημοσιευθεί σε έγκριτα ακαδημαϊκά περιοδικά. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν στους χώρους της οργανωσιακής αλλαγής, της οργανωσιακής μάθησης, την ηγεσία και την διοίκηση της τεχνολογίας. Παράλληλα ασχολείται με τον τομέα της Εφαρμοσμένης Έρευνας και συμμετέχει στην διοργάνωση συνεδρίων και την εκπόνηση ερευνών για Οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ