Δεκ 04

Σεμινάριο 12/2023 «Goal Setting & Performance Management»

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής: 4-5/12/2023, 9:30-15:00 & 11/12/2023, 9:30-14:30

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες

Τρόπος διεξαγωγής: Zoom platform

Μέγιστος Αριθμός ατόμων: 24

Κόστος συμμετοχής: δωρεάν για στελέχη εταιρειών-μελών του ΣΕΒ, με συμβολικό τίμημα €50 ευρώ υπέρ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία».

Προθεσμία πληρωμής ποσού για την κατοχύρωση της συμμετοχής: 30/11/2023

Προθεσμία αίτησης συμμετοχής: 29/11/2023

Στόχοι σεμιναρίου

Το πρόγραμμα αυτό, συνθέτει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που είναι απαραίτητες για την ενδυνάμωση των στελεχών που ηγούνται ομάδων, για να μπορούν να καθοδηγούν τις ομάδες τους και να συνδέουν και να ευθυγραμμίζουν  τους οργανωσιακούς στόχους και τους στόχους των τμημάτων τους, με τη στρατηγική του Οργανισμού.  Μέσα από τον συνδυασμό της διάδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων και την αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών, το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή της γνώσης και του τρόπου σκέψης για την ανάπτυξη μεθοδολογίας και φιλοσοφίας διοίκησης της απόδοσης, έτσι ώστε να γίνει κατανοητή και αποδεκτή από όλα τα τμήματα και τα στελέχη του Οργανισμού και να μεταφραστεί σε εταιρικό, ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Περιεχόμενο και Ροή

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

 • Στοχοθεσία και Αξιολόγηση της Απόδοσης
 • Σχεδιασμός στοχοθεσίας
 • Ξεκλειδώνοντας μη μετρήσιμους στόχους
 • Πώς επικοινωνώ τη στοχοθεσία
 • Οι συμπεριφορές που επηρεάζουν την επίτευξη των στόχων
 • Προσωπική ανάπτυξη μέσω στοχοθεσίας

Το πρόγραμμα βασίζεται σε συνδυασμό της θεωρίας με την πρακτική, με τους συμμετέχοντες να καλούνται να σχεδιάσουν ακόμα και τις δικές τους στοχοθεσίες (ή μέλους της ομάδας τους), υπό τις οδηγίες των εισηγητών, έτσι ώστε τα πραγματικά παραδείγματα να γίνονται πεδίο εφαρμογής της  θεωρητικής προσέγγισης.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται  σε:

 • στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού που επιθυμούν να δημιουργήσουν / ενισχύσουν κουλτούρα και εργαλεία διοίκησης της απόδοσης για τον Οργανισμό τους
 • στελέχη που ηγούνται ομάδων κι επιθυμούν να κατανοήσουν τους τρόπους και τα οφέλη της διοίκησης της απόδοσης
 • διευθυντικά στελέχη και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις για την διοίκηση της απόδοσης, καθώς και για τον τρόπο που μπορεί να αξιοποιηθεί για την ευθυγράμμιση των οργανωσιακών στόχων με την στρατηγική της επιχείρησης.

Εισηγήτριες: 

Αλέκα Σκούρα, Teaching  Fellow, Alba Graduate Business School, The American College of Greece –  Σύμβουλος διοίκησης ανθρωπίνων πόρων και στρατηγικής οργανωσιακής εκπαίδευσης

Η Αλέκα Σκούρα συνδυάζει πολυετή εμπειρία στην Εκπαίδευση Στελεχών με τη Διοίκηση της Απόδοσης και το coaching. Σπούδασε Computer Science στο New York University των ΗΠΑ και με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάστηκε στην πολυεθνική εταιρία Achieve Global ως εκπαιδεύτρια και σύμβουλος επιχειρήσεων. Το 1998 ξεκίνησε να εργάζεται στη Eurobank ως υπεύθυνη εκπαίδευσης ενώ  το 2007 και ως το 2014 ανέλαβε την διεύθυνση της μονάδας Εκπαίδευσης και Διαχείρισης της Απόδοσης της Eurobank με συνολική ευθύνη  για τη στρατηγική μάθηση, το σχεδιασμό προγραμμάτων για το εύρος του Οργανισμού καθώς και το σύστημα διαχείρισης της απόδοσης στη Eurobank και την ευθυγράμμισή του με τους στρατηγικούς στόχους του Οργανισμού. Από το 2014 ως σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος στρατηγικής εκπαίδευσης, εισηγήτρια και leadership coach.

Έλφη Λαμπρούλη, Teaching  Fellow, Alba Graduate Business School, The American College of Greece

Η κυρία Λαμπρούλη είναι  Eιδικός Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης κι εκπαιδεύτρια Στελεχών με 25ετή πορεία στον χώρο Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων. Έχει εργαστεί σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς, όπως  ο τουρισμός  (Αστήρ ΑΞΕ), η ασφαλιστική αγορά (Interamerican), και ο Τραπεζικός τομέας (Interbank, Eurobank) σε θέσεις Εκπαίδευσης και Διοίκησης της Απόδοσης, και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 7,500 συμμετέχοντες. Από το 2015, συνεργάζεται ως εισηγήτρια σε θέματα Οργανωσιακής Μάθησης, Ηγεσίας και Πωλήσεων, με Οργανισμούς όπως το Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Alba, εδώ συνεργάζεται ως σύμβουλος εκπαίδευσης, με ελληνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς.

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ