Δεκ 01

Σεμινάριο «Goal Setting & Performance Management»

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής: 1, 2, 9/12/2022

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες

Τρόπος διεξαγωγής: Zoom platform

Μέγιστος Αριθμός ατόμων: 24

Κόστος συμμετοχής: δωρεάν για στελέχη εταιρειών-μελών του ΣΕΒ, με συμβολικό τίμημα €50 ευρώ υπέρ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία».

Προθεσμία πληρωμής ποσού για την κατοχύρωση της συμμετοχής: 29/11/2022

Προθεσμία αίτησης συμμετοχής: 28/11/2022

Στόχοι Προγράμματος

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, συνθέτει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που είναι απαραίτητες για την ενδυνάμωση των στελεχών που ηγούνται ομάδων, για να μπορούν να καθοδηγούν τις ομάδες τους και να συνδέουν και να ευθυγραμμίζουν  τους οργανωσιακούς στόχους και τους στόχους των τμημάτων τους, με την στρατηγική του Οργανισμού.  Μέσα από τον συνδυασμό της διάδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων και την αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών, το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή της γνώσης και του τρόπου σκέψης για την ανάπτυξη μεθοδολογίας και φιλοσοφίας διοίκησης της απόδοσης, έτσι ώστε να γίνει κατανοητή και αποδεκτή από όλα τα τμήματα και τα στελέχη του Οργανισμού και να μεταφραστεί σε εταιρικό, ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Περιεχόμενο και Ροή Προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

 • Στοχοθεσία και Αξιολόγηση της Απόδοσης: Πόσο και πως επηρεάζονται σε περίοδο κρίσεων;
 • Σχεδιασμός στοχοθεσίας
 • Ξεκλειδώνοντας μη μετρήσιμους στόχους
 • Πώς επικοινωνώ τη στοχοθεσία
 • Οι συμπεριφορές που επηρεάζουν την επίτευξη των στόχων
 • Προσωπική ανάπτυξη μέσω στοχοθεσίας

Το πρόγραμμα βασίζεται σε συνδυασμό της θεωρίας με την πρακτική, με τους συμμετέχοντες να καλούνται να σχεδιάσουν ακόμα και τις δικές τους στοχοθεσίες (ή μέλους της ομάδας τους), υπό τις οδηγίες των εισηγητών, έτσι ώστε τα πραγματικά παραδείγματα να γίνονται πεδίο εφαρμογής της  θεωρητικής προσέγγισης.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται  σε:

 • στελέχη τμημάτων Ανθρωπίνων Δυναμικού που επιθυμούν να δημιουργήσουν / ενισχύσουν κουλτούρα και εργαλεία διοίκησης της απόδοσης για τον Οργανισμό τους
 • στελέχη που ηγούνται ομάδων κι επιθυμούν να κατανοήσουν τους τρόπους και τα οφέλη της διοίκησης της απόδοσης
 • διευθυντικά στελέχη και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις για την διοίκηση της απόδοσης καθώς και για τον τρόπο που μπορεί να αξιοποιηθεί για την ευθυγράμμιση των οργανωσιακών στόχων με την στρατηγική της επιχείρησης.

Εισηγήτριες: 

Αλέκα Σκούρα, Teaching  Fellow, ALBA Graduate Business School, The American College of Greece – Σύμβουλος διοίκησης ανθρωπίνων πόρων και στρατηγικής οργανωσιακής εκπαίδευσης

Η Αλέκα Σκούρα συνδυάζει πολυετή εμπειρία στην Εκπαίδευση Στελεχών με τη Διοίκηση της Απόδοσης και το coaching. Σπούδασε Computer Science στο New York University των ΗΠΑ και με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάστηκε στην πολυεθνική εταιρία Achieve Global ως εκπαιδεύτρια και σύμβουλος επιχειρήσεων. Το 1998 ξεκίνησε να εργάζεται στη Eurobank ως υπεύθυνη εκπαίδευσης ενώ  το 2007 και ως το 2014 ανέλαβε την διεύθυνση της μονάδας Εκπαίδευσης και Διαχείρισης της Απόδοσης της Eurobank με συνολική ευθύνη  για τη στρατηγική μάθηση, το σχεδιασμό προγραμμάτων για το εύρος του Οργανισμού καθώς και το σύστημα διαχείρισης της απόδοσης στη Eurobank και την ευθυγράμμισή του με τους στρατηγικούς στόχους του Οργανισμού. Από το 2014 ως σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος στρατηγικής εκπαίδευσης, εισηγήτρια και leadership coach.

Πολύνα Ρούσσου, Teaching  Fellow, ALBA Graduate Business School, The American College of Greece

Η κυρία Ρούσσου είναι ψυχοθεραπεύτρια και coach στελεχών, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη  συμβουλευτική επιχειρήσεων και με την εκπαίδευση και ανάπτυξη στελεχών. Τα τελευταία χρόνια, έχει εξειδικευθεί σε μία σειρά προσεγγίσεων, δουλεύοντας με μεμονωμένα άτομα, επαγγελματίες, ευάλωτους πληθυσμούς, οικογένειες, εταιρίες και μπράντες. Εκτός από το θεραπευτικό background και το background στη συμβουλευτική, η κα Ρούσσου έχει  εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο της ποιοτικής έρευνας αγοράς στους τομείς των καταναλωτικών αγαθών και των φαρμακευτικών προϊόντων.  Βασικό επαγγελματικό της ενδιαφέρον, είναι η γεφύρωση της ψυχαναλυτικής εμπειρίας με το στρατηγικό σχεδιασμό του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, τη διαχείριση ομάδων και τη διοίκηση εξυπηρέτησης πελατών.  Παράλληλα με τα projects εκπαίδευσης στελεχών, η κα Ρούσσου διατηρεί ιδιωτικό γραφείο συστημικής ψυχοθεραπείας.

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ