Οκτ 12

Οι Τέχνες και η τέχνη της Ηγεσίας: Μια συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία σας προσκαλεί στην πρώτη φθινοπωρινή εκδήλωση της Σειράς Συζητήσεων: Ηγούμαστε Δημιουργικά, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, 18:00 – 19:30 στο Alba Graduate Business School (Ξενίας 6-8, Αθήνα, 11528).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα, με δυνατότητα διερμηνείας στην ελληνική και μπορείτε να την παρακολουθήσετε είτε δια ζώσης, είτε online, μέσω livestream.

Η φαντασία και η δημιουργικότητα είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση και την αντιμετώπιση των πρωτοφανών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις και η κοινωνία.

Σας προσκαλούμε σε μία συζήτηση με την Carol Becker, πολυγραφότατη συγγραφέα και ομιλήτρια σχετικά με το ρόλο των τεχνών στην κοινωνία και στην ανάπτυξη της δημιουργικής ηγεσίας. Θα συνομιλήσει με τον  Καθηγητή Νίκο Μυλωνόπουλο, Διευθυντή του Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία και τη Γεωργία Κοτρέτσος, Εικαστικό, Ιδρύτρια της ΤΗΕ ΤΕΛΟΣ SOCIETY, Αναπληρώτρια Λέκτορα, Frances Rich School of Fine and Performing Arts, Deree – The American College of Greece και θα αναδείξει μέσα από επιτεύγματα καλλιτεχνών και ηγετών ότι οι τέχνες δεν είναι μόνο μια πηγή ομορφιάς και πολιτισμού, αλλά και ένας δημιουργικός τρόπος για να μαθαίνουμε, να επιλύουμε προβλήματα και να αλλάζουμε τους οργανισμούς και την κοινωνία.

Στη συζήτηση, η Carol Becker θα μοιραστεί με το κοινό την εμπειρία της ως ακαδημαϊκή ηγέτιδα και δημόσια διανοούμενη, που μέσα από το έργο της στο School of the Art Institute of Chicago, το Columbia University School of the Arts, και το World Economic Forum έχει φέρει την ευαισθησία του καλλιτέχνη στο προσκήνιο, ισότιμα με την επιστημονική/τεχνολογική γνωσιολογία και τον πραγματισμό της διοίκησης επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τόσο οι παρευρισκόμενοι στο Αμφιθέατρο, όσο και το κοινό που θα παρακολουθεί μέσω livestream, θα μπορείτε να απευθύνετε προς τους ομιλητές τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας.

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ