Δεκ 02

Μακριά αλλά και κοντά: Ηγεσία εγγύτητας σε εποχές απόστασης

Ημερομηνία & ώρα διεξαγωγής: 2 Δεκεμβρίου 2020, 16:00-18:00
Τίτλος και ομιλητής: “Μακριά αλλά και κοντά: Ηγεσία εγγύτητας σε εποχές απόστασης” 
Όλγα Επιτροπάκη, Professor of Management, Director of Research (Management & Marketing), Durham University Business School
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά

Τόπος διεξαγωγήςZoom online platform

Μέγιστος Αριθμός ατόμων: 200

Κόστος συμμετοχήςδωρεάν

Προθεσμία αίτησης συμμετοχής: 30/11/2020 – a first come first served policy will be followed

O ΣΕΒ και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, σας προσκαλούν στην online διαδραστική ομιλία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:00, στα πλαίσια του τρίτου έτους λειτουργίας του «ΣΕΒ – Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία (SEV Center of Excellence in Creative Leadership)».

Το Κέντρο, καρπός της συνεργασίας των δύο οργανισμών, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πυρήνα αριστείας για ηγέτες με όραμα και ικανότητες, καλλιεργώντας και βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε καινοτομία και εξωστρέφεια, μέσα από την ανάπτυξη, μεταφορά και διάδοση διοικητικών γνώσεων και πρακτικών.

Η ομιλία με θέμα “‘Μακριά αλλά και κοντά’: Ηγεσία εγγύτητας σε εποχές απόστασης” θα πραγματοποιηθεί από την Όλγα Επιτροπάκη, Professor of Management, Director of Research (Management & Marketing), Durham University Business School. Η ομιλία θα είναι διαδραστική αφού σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να αναρωτηθούν, να συζητήσουν και να εξελιχθούν μέσω αυτής.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Η πρόσφατη πανδημία έχει δημιουργήσει σειρά ηγετικών προκλήσεων και η γρήγορη εφαρμογή της εργασίας εξ αποστάσεως αποτελεί μια τέτοια πρόκληση. Καθώς η εργασία από το σπίτι είναι μια τάση που θα παραμείνει και στη μετά- COVID-19 εποχή, είναι απαραίτητο για μάνατζερ και εργαζόμενους να μπορέσουν να προσαρμοστούν στα δεδομένα ενός ψηφιακού εργασιακού περιβάλλοντος και να καθιερώσουν νέες ρουτίνες εργασίας και αλληλεπίδρασης έτσι ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης. Πώς μπορούν οι ηγέτες να παραμείνουν κοντά στις ομάδες τους μέσω μόνο ψηφιακών μέσων; Πώς μπορούν να εμπνεύσουν και να κινητοποιήσουν από μακριά τους ανθρώπους τους, να τους βοηθήσουν να διαχειριστούν άγχος και στρες και να παραμείνουν εστιασμένοι στους στόχους; Αυτά είναι κάποια από τα θέματα που η Καθηγήτρια Όλγα Επιτροπάκη θα διαπραγματευτεί στην παρουσίασή της. Συγκεκριμένα θα εστιάσει στην έννοια της ‘ηγετικής απόστασης’ (φυσικής και ψυχολογικής) και θα παρουσιάσει πρόσφατες έρευνες καθώς και πιθανούς τρόπους με τους οποίους οι ηγέτες μπορούν να παραμείνουν κοντά στους ανθρώπους τους παρά τη φυσική απόσταση.

Σε ποιους απευθύνεται

Αποκλειστικά σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ