Ιούν 16

Leading in a post-pandemic world

Ημερομηνία & ώρα διεξαγωγής: 16 Ιουνίου 2020, 18:00-20:00

Τίτλος και ομιλητής HR & coaching workshop: “Leading in a post-pandemic worldRichard E. Boyatzis, H.R. Horvitz Professor of Family Business; Professor of Organizational Behavior, and Distinguished University Professor, Case Western Reserve University. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Τόπος διεξαγωγής: Zoom online platform

Μέγιστος Αριθμός ατόμων: 100

Κόστος συμμετοχής: δωρεάν

Προθεσμία αίτησης συμμετοχής: 12/06/2020 – a first come first served policy will be followed

O ΣΕΒ και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, σας προσκαλούν στην online διαδραστική ομιλία που θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 στις 18:00, στα πλαίσια του δεύτερου έτους λειτουργίας του «ΣΕΒ – Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία (SEV Center of Excellence in Creative Leadership)».

Το Κέντρο, καρπός της συνεργασίας των δύο οργανισμών, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πυρήνα αριστείας για ηγέτες με όραμα και ικανότητες, καλλιεργώντας και βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε καινοτομία και εξωστρέφεια, μέσα από την ανάπτυξη, μεταφορά και διάδοση διοικητικών γνώσεων και πρακτικών.

Η ομιλία με θέμα “Leading in a post pandemic world” θα πραγματοποιηθεί από τον Richard E. Boyatzis, H.R. Horvitz Professor of Family Business, Professor of Organizational Behavior, and Distinguished University Professor, Case Western Reserve University. Η ομιλία θα είναι διαδραστική αφού σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να αναρωτηθούν, να συζητήσουν και να εξελιχθούν μέσω αυτής.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Mια διαδραστική συζήτηση ανάμεσα στον διακεκριμένο καθηγητή Richard Boyatzis και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, με θέμα “Leading in a post-pandemic world”. Ανώτερα και ανώτατα στελέχη θέτουν ερωτήσεις σχετικά με τις προκλήσεις και ευκαιρίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα, αλλά και στο μέλλον, στον απόηχο της εξελισσόμενης παγκόσμιας πανδημίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Richard Boyatzis θα απαντήσει σε κάθε μία από αυτές τις ερωτήσεις, δίνοντας το έναυσμα για μια ευρύτερη διαδραστική συζήτηση.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ