Απρ 12

«Εξωστρέφεια και Δημιουργικότητα: Βιβλιοθήκες, Αρχεία και Μουσεία»

O ΣΕΒ και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, σας προσκαλούν στην δεύτερη ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του κύκλου ομιλιών του «ΣΕΒ – Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία (SEV Center of Excellence in Creative Leadership)» την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 18:00 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Alba Graduate Business School, The American College of Greece (Ξενίας 6-8, Αθήνα).

Το Κέντρο, καρπός της συνεργασίας των δύο οργανισμών, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πυρήνα αριστείας για ηγέτες με όραμα και ικανότητες, καλλιεργώντας και βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε καινοτομία και εξωστρέφεια, μέσα από την ανάπτυξη, μεταφορά και διάδοση διοικητικών γνώσεων και πρακτικών.

Η ομιλία με θέμα «Εξωστρέφεια και Δημιουργικότητα: Βιβλιοθήκες, Αρχεία και Μουσεία» / “Outreach and Creativity: Libraries, Archives, and Museums” θα πραγματοποιηθεί από την Μαρία Γεωργοπούλου, Director of the Gennadius Library, American School of Classical Studies at Athens. Η ομιλία θα είναι διαδραστική αφού σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν, να αναρωτηθούν, να συζητήσουν και να εξελιχθούν μέσω αυτής. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά – δεν θα υπάρχει μετάφραση.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι βιβλιοθήκες έχουν ιστορικά αποτελέσει τόπους διαφύλαξης της γνώσης, ασφαλείς χώρους συντήρησης βιβλίων, χειρόγραφων και όχι μόνο. Πώς προσαρμόζονται οι βιβλιοθήκες στo σύγχρονο καταιγισμό της διαδικτυακής πληροφορίας, προκειμένου να διατηρήσουν τη συνάφειά τους; Ο ρόλος του επιμελητή να ανακαλύπτει τρόπους ώστε να αναδεικνύει το υλικό μέσα από παλαιές και νέες τεχνολογίες, είναι κομβικής σημασίας. Μέσα από την ψηφιοποίηση, τις εκθέσεις και τις δημόσιες δράσεις, ο επιμελητής μπορεί να χαρίσει νέα ζωή σε ένα παραδοσιακό θεσμό και να εμπνεύσει το κοινό με ένα φάσμα από εκδηλώσεις που θα δώσουν νέα πνοή στον Οργανισμό.

Η ομιλία της Δρ Γεωργοπούλου, θα προσφέρει μία μοναδική προοπτική σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυνατότητες για την αναζωογόνηση παραδοσιακών οργανωσιακών δομών μέσα από την σύνθεση της ψηφιακής τεχνολογίας, της ηγετικής εξωστρέφειας και της δημιουργικής επιμέλειας.

Σε ποιους απευθύνεται

• Ανώτερα και ανώτατα στελέχη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18:00 Προσέλευση – Welcome Coffee

18:10 Παρουσίαση Ομιλητή | Χαράλαμπος Μαινεμελής, Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Alba Graduate Business School, Διευθυντής του ΣΕΒ Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία

18:30 «Εξωστρέφεια και Δημιουργικότητα: Βιβλιοθήκες, Αρχεία και Μουσεία» / “Outreach and Creativity: Libraries, Archives, and Museums” | Δρ Μαρία Γεωργοπούλου, Διευθύντρια της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών, Αθήνα

19.15 Συζήτηση
Συντονίζει ο Χαράλαμπος Μαινεμελής, Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Alba Graduate Business School, Διευθυντής του ΣΕΒ Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία

20:00 Λήξη

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ