Σεπ 26

Εταιρικές Υποτροφίες για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Judge Business School

To Judge Business School του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Γιάννας Αγγελοπούλου για τις Επιστήμες, την Τεχνολογία και την Καινοτομία (gianna-admin@phy.cam.ac.uk) προκηρύσσει 4 εταιρικές υποτροφίες για συμμετοχή ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων (the SME Growth Challenge Programme).

To πρόγραμμα ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων διοργανώνεται εδώ και 4 χρόνια από το κέντρο επιχειρηματικότητας του Judge Business School σε τετραμηνιαίους κύκλους και σε κάθε κύκλο υποστηρίζει 12-15 μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο που αναζητούν μεθόδους και τρόπους συστηματοποίησης των στρατηγικών ανάπτυξής τους. Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε καινοτόμες επιχειρήσεις, που έχουν θετικό κύκλο εργασιών, ηγετικές ομάδες με αναπτυξιακό όραμα και αναζητούν σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές. Οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να προέρχονται από διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς και δεν υπάρχει προαπαιτούμενη ακαδημαϊκή γνώση.

Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στο Judge Business School του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ (Ηνωμένο Βασίλειο) και περιλαμβάνει τρεις, διαδοχικές, διήμερες, θεματικές ενότητες (26-27/09/19, 28-29/11/2019, και 23-24/01/2020), που στοχεύουν στην παρουσίαση, ανάλυση και εκμάθηση αρχών και τεχνικών σχεδιασμού και εφαρμογής μιας συστηματικής αναπτυξιακής στρατηγικής. Κάθε εταιρεία συμμετέχει με (έως και) τρία στελέχη της ηγετικής ομάδας – του διευθύνοντος συμβούλου ή ανάλογου διευθύνοντος στελέχους συμπεριλαμβανομένου. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχουσες εταιρείες θα είναι σε θέση να προχωρήσουν στην εφαρμογή ενός αναπτυξιακού σχεδίου το οποίο έχουν εκπονήσει κατά τη διάρκεια του τετραμηνιαίου προγράμματος. Η εκπόνηση του σχεδίου βασίζεται στην επιπλέον καθοδήγηση που προσφέρεται από το πρόγραμμα στο χρονικό διάστημα μεταξύ των διημερίδων από έμπειρους συνεργάτες του προγράμματος, προσαρμοσμένη στα δεδομένα του κάθε σχεδίου.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για υποτροφίες λήγει στις 31 Ιουλίου 2019.

Αιτήσεις για συμμετοχή γίνονται ηλεκτρονικά εδώ μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος

Δείτε εδώ τo βασικό link του προγράμματος.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ