Απρ 22

Διαδικτυακή ενημέρωση για τον Μηχανισμό Διασύνδεσης του Υπουργείου Εργασίας σχετικά με θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης

Την Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 13:00 ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκης, θα παρουσιάσει επίσημα τον ψηφιακό Μηχανισμό Διασύνδεσης Ελλήνων εργαζομένων Επιστημόνων, Ερευνητών και Εμπειρογνωμόνων του εξωτερικού με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο μιας συστηματικής προσπάθειας της Πολιτείας για τη δημιουργία ενός ελληνικού οικοσυστήματος γνώσης.

Ο Μηχανισμός αυτός εντάσσεται στην πρωτοβουλία “Rebrain Greece” για τον τεχνολογικό μετασχηματισμό της αγοράς εργασίας και την ανάσχεση του Brain Drain, στην οποία συμμετέχει και στήριξε ο ΣΕΒ από την έναρξή της, τόσο με ενημερωτικές συναντήσεις με τα μέλη του (Φεβρουάριος και Δεκέμβριος 2020), όσο και με θεσμική συμμετοχή σε αυτήν. Στο πλαίσιο αυτό, θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Προέδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ, κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για την εγγραφή σας σε αυτό, ώστε να δηλώσετε για την επιχείρησή σας θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης, οι οποίες μπορούν να καλυφθούν από Έλληνες επιστήμονες, ερευνητές και εμπειρογνώμονες, που εργάζονται στο εξωτερικό, μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας τον σύνδεσμο εδώ (κωδικός: enterrebrain).

Στην εκδήλωση, ο Υπουργός Εργασίας θα ανακοινώσει επίσημα τα ειδικά οικονομικά κίνητρα για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και θα δηλώσουν τις σχετικές θέσεις εργασίας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ (κωδικός: enterrebrain).

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Κ. Αγραπιδά, Γενικό Διευθυντή Εργασιακών Σχέσεων, Υγείας, Ασφάλειας και Ένταξης στην Εργασία (213 1516 646,
kagrapidas@ypakp.gr) και για πιθανή τεχνική στήριξη σχετικά με τη δήλωση θέσεων εργασίας στην πλατφόρμα στον κ. Δ. Πανόπουλο (213 1516 074, dpanopoulos@ypakp.gr).

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ