Νοέ 15

Διαδικτυακά σεμινάρια με θέμα “Skills in Marketing and Sales: Adding value for customers and companies in a rapidly changing business environment”

**ο αριθμός συμμετοχών στα σεμινάρια, έχει καλυφθεί**

Ο ΣΕΒ σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνουν σειρά έξι διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα “Skills in Marketing and Sales: Adding value for customers and companies in a rapidly changing business environment”, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων-μελών του ΣΕΒ. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις 15 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν 1 Δεκεμβρίου 2021. Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν στα μέλη του ΣΕΒ. Στόχος των σεμιναρίων είναι η αναβάθμιση των δεξιοτήτων των στελεχών έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να δημιουργήσουν επιπρόσθετη αξία για τους πελάτες τους στο σημερινό ταχέως αναπτυσσόμενο και μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα ενδιαφερόμενα στελέχη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 12/11/2021.

Απευθύνονται σε στελέχη Μάρκετινγκ και Πωλήσεων και εστιάζουν στην ευθυγράμμιση και την διαδραστικότητα των ενεργειών μάρκετινγκ και πωλήσεων, την ανάδειξη της σημασίας των σχετικών δεξιοτήτων ως συγκριτικό πελονέκτημα και πως αυτή η στρατηγική επιλογή μπορεί να αποφέρει μεγαλύτερη απόδοση για τις επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, μοντέλα και αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ και πωλήσεων, παράγοντες που επηρεάζουν τις πωλήσεις σήμερα, βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, ο πελατοκεντρικός προσανατολισμός σε αντίθεση με τον προσανατολισμό στο προϊόν και πρακτικές για τη δημιουργία θετικής εμπειρίας στον πελάτη.

Η σειρά αυτών των σεμιναρίων, όπως και το επιτυχημένο πρόγραμμα “Skills for Export Readiness”, εντάσσονται στο πλαίσιο των κοινών εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών του ΣΕΒ και της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, όπως έχουν αποτυπωθεί στο Μνημόνιο Συνεργασίας που έχουν συνάψει.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ