Ιούν 15

CSR-School 2021, 15 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Το CSR-School, ο θεσμός για την εκπαίδευση στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υλοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά, από 15 Ιουνίου, έως 22 Ιουλίου 2021, με εμπλουτισμένη θεματολογία και ανανεωμένο περιεχόμενο. Το CSR HELLAS, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ALBA Executive Development, The American College of Greece, έχοντας την υποστήριξη του ACG Center of Excellence for Sustainability, στη διοργάνωση του πλέον ολοκληρωμένου πανευρωπαϊκά προγράμματος για την Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Βιωσιμότητα.

Μέσω του “CSR-School” (Corporate Sustainability & Responsibility School) επιδιώκεται:

 • Η προσφορά προηγμένου επιπέδου εκπαίδευσης στον εντοπισμό επιχειρηματικών ευκαιριών σχετικών με τη βιωσιμότητα,
 • Η προώθηση της βιωσιμότητας, στοχεύοντας στην τοποθέτησή της σε κεντρική θέση μέσα στην επιχειρηματική στρατηγική, με στόχο την παραγωγή βιώσιμης αξίας και τη δημιουργία ανθεκτικών εταιρικών δομών.

Το σπονδυλωτό πρόγραμμα αποτελείται από 12 Webinars –4ωρης διάρκειας το καθένα–  τα οποία θα διεξαχθούν μέσω Zoom μεταξύ 15 Ιουνίου και 22 Ιουλίου, στην Αγγλική γλώσσα.

Το CSRSchool προσφέρει στους συμμετέχοντες ολιστική εκπαίδευση στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνδυάζοντας θεωρητικές γνώσεις από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ακαδημαϊκούς Πανεπιστημίων του εξωτερικού, όπως τα Wharton Business School (US), Cambridge (UK), Warwick (UK), Durham (UK), Nottingham (UK), Zurich (CH), Λευκωσίας (CY), Κύπρου (CY) κ.α., καθώς και του εσωτερικού, όπως τα Πανεπιστήμια Κρήτης, ALBA Graduate Business School, Πάντειο, Αθηνών, Μακεδονίας κ.α., με πρακτικά παραδείγματα εμπειρογνωμόνων από ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παρακολούθησης και της αξιολόγησης που θα ακολουθήσει οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν πιστοποιητικό απόκτησης γνώσεων σχετικά με την ενσωμάτωση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη στρατηγική και λειτουργία των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν βαθύτερες γνώσεις σχετικά με την εταιρική βιωσιμότητα και υπευθυνότητα, καθώς και σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές.

Μάθετε περισσότερα και εγγραφείτε στο CSR-School ΕΔΩ.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ