Μάιος 14

Coaching Others for Creative Performance and Adaptability

Ημερομηνία & ώρα διεξαγωγής: 14/5/2020, 15:00-19:00

Τίτλος και ομιλητής HR & coaching workshop: “Coaching Others for Creative Performance and Adaptability” Richard E. Boyatzis, H.R. Horvitz Professor of Family Business; Professor, Organizational Behavior, Distinguished University Professor, Case Western Reserve University. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Τόπος διεξαγωγής: Zoom online platform

Μέγιστος Αριθμός ατόμων: 100

Κόστος συμμετοχής: δωρεάν

Προθεσμία αίτησης συμμετοχής: 11/05/2020 – a first come first served policy will be followed

O ΣΕΒ και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, σας προσκαλούν στο online workshop που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 στις 15:00, στα πλαίσια του δεύτερου έτους λειτουργίας του «ΣΕΒ – Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία (SEV Center of Excellence in Creative Leadership)».

Το Κέντρο, καρπός της συνεργασίας των δύο οργανισμών, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πυρήνα αριστείας για ηγέτες με όραμα και ικανότητες, καλλιεργώντας και βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε καινοτομία και εξωστρέφεια, μέσα από την ανάπτυξη, μεταφορά και διάδοση διοικητικών γνώσεων και πρακτικών.

Το workshop με θέμα “Coaching Others for Creative Performance and Adaptability” θα πραγματοποιηθεί από τον Richard E. Boyatzis, H.R. Horvitz Professor of Family Business; Professor, Organizational Behavior, Distinguished University Professor, Case Western Reserve University.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Η προσαρμοστικότητα αποτελεί κεντρικό μοχλό κάθε επιθυμητής προσωπικής και οργανωσιακής αλλαγής. Όταν απουσιάζουν η προθυμία και προσαρμοστικότητα, τα άτομα, οι ομάδες και οι οργανισμοί υιοθετούν αμυντικές στάσεις, απορρίπτουν νέες ιδέες που εμφανίζονται στο ανταγωνιστικό περιβάλλον και συχνά δυσκολεύονται να κατανοήσουν εγκαίρως τις ραγδαία μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών τους.

Με βάση 30 χρόνια επιστημονικών δημοσιεύσεων, μεταξύ των οποίων πολλές ορμονικές, fMRI και συμπεριφορικές μελέτες μεγάλη διαρκείας, ο Καθηγητής Boyatzis θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην πολύπλοκη διαδικασία με την οποία μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά την προσαρμοστικότητα και την αναπτυξιακή αλλαγή των συνεργατών τους. Κατά τη διάρκεια του workshop, ο Καθηγητής Boyatzis θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες πολλά πρακτικά παραδείγματα από το νέο βιβλίο του Helping People Change: Coaching with Compassion for Lifelong Learning and Growth, το οποίο συνέγραψε με τους Καθηγητές Melvin Smith and Ellen Van Oosten (Harvard Business Review Press, 2019).

Σε ποιους απευθύνεται: Ανώτερα και ανώτατα στελέχη HR, coaches και organizational development practitioners

Διάρκεια: To workshop θα διαρκέσει συνολικά 4 ώρες (15:00 – 19:00) με ένα ενδιάμεσο διάλειμμα.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ