Μαρ 28

5ο Ετήσιο Συμπόσιο Δημιουργικής Ηγεσίας: “Algorithms and Artisans / Αλγόριθμοι και Τεχνουργοί, Η Τεχνολογία στην υπηρεσία του Ανθρώπου” 

Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία σας προσκαλεί στο 5 ο Ετήσιο Συμπόσιο Δημιουργικής Ηγεσίας με τίτλο “ Algorithms and Artisans / Αλγόριθμοι και Τεχνουργοί , Η Τεχνολογία στην υπηρεσία του Ανθρώπου” 

Καθώς για άλλη μια φορά η τεχνολογία μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα νέο κύμα αντικατάστασης των ανθρώπων από μηχανές, μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των ηγετών σήμερα είναι να βρούμε πώς να οργανώσουμε την εργασία με τρόπο που να ενισχύει την ανθρώπινη επιθυμία, σκοπό και αξία.

Άλλωστε, οι ηγέτες ηγούνται ανθρώπων, όχι αλγορίθμων.

 Πάνελ 1: Πέρα από Αυτοματισμούς: Ηγεσία στην Εποχή των Ανατροπών από την Τεχνητή Νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη ανοίγει ένα νέο κύκλο μετασχηματισμού για τις επιχειρήσεις, ειδικά με την έλευση του generative AI. Τι αλλαγές διαβλέπουμε στις δεξιότητες, την οργάνωση της εργασίας, τα λειτουργικά μοντέλα και τη στρατηγική;

Πάνελ 2: Δεδομένα στην Υγεία: Καινοτομία με Τεχνητή Νοημοσύνη για Καλύτερα Αποτελέσματα

Τα δεδομένα και οι αλγόριθμοι ξεκλειδώνουν τα μυστήρια της βιολογίας, ανοίγουν νέους δρόμους στη θεραπεία και συμβάλλουν στην οργάνωση του συστήματος υγείας. Όμως, ενώ προσβλέπουμε στις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, ενδιαφερόμαστε επίσης για την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων, και έχουμε ανάγκη τη συμπόνια και ενσυναίσθηση από το γιατρό μας.

Πάνελ 3: Η τέχνη του να Μην Εφησυχάζεις: Μελέτη Περίπτωσης του Ευέλικτου Μετασχηματισμού της Interamerican

Η Interamerican πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα φιλόδοξο ταξίδι ευέλικτου μετασχηματισμού στο σύνολο, σχεδόν, των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Ποια μαθήματα μπορούμε να αντλήσουμε από την εμπειρία της Interamerican και τι μπορούν στην Interamerican να διδαχθούν από τις αντίστοιχες εμπειρίες άλλων εταιρειών; Ποιες συμβουλές θα προσφέρατε στην ηγετική ομάδα, καθώς επιδιώκουν τη συνεχή βελτίωση;

Πάνελ 4: Breaking Bread: Ξαναχτίζοντας σχέσεις στην Ψηφιακή Εποχή

Σε μια εποχή που κυριαρχείται από εικονικές πραγματικότητες, το ταπεινό αλλά ουσιαστικό και διαχρονικό ψωμί είναι μια υπενθύμιση αυθεντικών σχέσεων. Η σχέση των ανθρώπων γύρω από το τραπέζι, των ανθρώπων με την τροφή τους, του γεωργού με τη γη, του αρτοποιού με την τέχνη του. Ας στοχαστούμε πώς η καινοτομία μπορεί να συνυπάρξει με την παράδοση για να θρέψει όχι μόνο το μυαλό, αλλά και το σώμα και την ψυχή.

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ