Μάιος 25

Davos Lab Dialogues @ Athens: Building a StartUp Nation

Με αφορμή την πεντηκοστή επέτειο ίδρυσης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum) και στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας the Davos Lab: Building Our Future, οι ανά τον κόσμο, κοινότητες των Global Shapers διοργανώνουν εκδηλώσεις με κύρια θεματική την ανάκαμψη μετά την πανδημία. H Κοινότητα των Global Shapers στην Αθήνα θέτει στο επίκεντρο τις συστημικές πτυχές του οικοσυστήματος καινοτομίας, με έμφαση στα: Περιβάλλον, Κοινωνία, και Διακυβέρνηση αλλά και τη δημόσια πολιτική υποστήριξης της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, το διήμερο 25-26 Μαΐου, θα εξεταστούν οι παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός καινοτόμου έθνους.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου μέλη του οικοσυστήματος καινοτομίας θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας, Βουλευτή Κορινθίας κύριο Χρίστο Δήμα, θέτοντας τις ερωτήσεις τους για την κυβερνητική πολιτική και το Elevate Greece.

Η εκπαίδευση ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη της καινοτομίας θα εξεταστεί σε συζήτηση των Αργύρη Τζικόπουλου, Προέδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου JA Europe & Γενικού Διευθυντή, JA Greece, Solomon Levis, CEO, School of Entrepreneurship & Innovation Israel, και Κωνσταντίνου Κίντζιου, Business Development Director ReGeneration με συντονίστρια την Ηλιάνα Μάγρα, δημοσιογράφο της Καθημερινής.

Τέλος, ο Alvertos Revach, Founder της Humble Holdings S.A, η Γενική Διευθύντρια της Global Sustain Κατερίνα Περίσση, μια εκ των πρωτοπόρων της Βιωσιμότητας στο Ελληνικό Επιχειρείν καθώς και ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης, Σύμβουλος Διοίκησης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της ΔΕΗ Α.Ε. θα συζητήσουν με τον Νίκο Ευσταθίου, δημοσιογράφο της Καθημερινής για τη βιώσιμη ηγεσία και το πώς μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα.

Τα συμπεράσματα της εκδήλωσης θα υποβληθούν στο World Economic Forum, GS Davos Lab Task Force ώστε να συμπεριληφθούν σε ειδική έκθεσή του, η οποία θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο του 2021.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, το The Startup Nation Initiative και τη Global Sustain.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους δηλώνοντας συμμετοχή για περιορισμένο αριθμό θέσεων, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ