Πάνος Λώλος

7 Δεκεμβρίου 2021 | Οι άνθρωποί μας
Θεματικές:

Ο κ. Πάνος Λώλος γεννήθηκε το 1972.  Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ έλαβε Μaster of Arts από το North Carolina State University των ΗΠΑ και MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Από το 2000 έως και το 2001 εργάστηκε στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. -θυγατρική της DELHAIZE GROUP S.A. που αποτελεί βελγική αλυσίδα λιανεμπορίου τροφίμων.  Από το 2001 εργάζεται στο χώρο της βιομηχανίας έχοντας θητεύσει σε θέσεις που αφορούν τις πωλήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. –κορυφαίου Ευρωπαίου παραγωγού που εξειδικεύεται στην παραγωγή και την διανομή προϊόντων χαλκού και κραμάτων χαλκού με δυναμική εμπορική παρουσία στις Ευρωπαϊκές και τις διεθνείς αγορές.  Tο 2020 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Τομέα Διέλασης Χαλκού και Κραμάτων της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. ενώ σήμερα κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή του Κλάδου Χαλκού της ίδιας εταιρείας.

Ο κ. Λώλος είναι πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., μέλος των Δ.Σ. της SOFIA MED A.D., της ΕΑΝΕΠ-Ο.Α. Α.Ε., της ΕΔΕΠ-Ο.Α. Α.Ε., του ΣΕΒ -στου οποίου την Επιτροπή Εξωστρέφειας προεδρεύει- και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη, ενώ είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα τεχνολογίας, ανταγωνισμού, τιμολόγησης, κανονιστικών ρυθμίσεων, ανάλυσης αγοράς και τεχνικών marketing στην βιομηχανία.

Πέραν των θεματικών που σχετίζονται με την βιομηχανία, οι δημόσιες παρεμβάσεις του και η αρθρογραφία του στα ελληνικά και τα αγγλικά σχετίζονται με την οικονομία και τις ρυθμιστικές πολιτικές.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ