Γιώργος Ξηρογιάννης

10 Μαρτίου 2020 | Οι άνθρωποί μας
Θεματικές:

Ο Δρ Γιώργος Ξηρογιάννης είναι σήμερα Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής. Στο χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνονται τα κρίσιμα θέματα της βιομηχανικής πολιτικής, των αναπτυξιακών στρατηγικών, των επενδύσεων, της ψηφιακής οικονομίας, της περιφερειακής ανάπτυξης και του διεθνούς εμπορίου. Είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος στην «Στέγη ΑΕ», τον ερευνητικό βραχίονα του ΣΕΒ.

Την περίοδο 2017 – 2021, διατέλεσε Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου & Επενδύσεων της BusinessEurope, με αρμοδιότητες σε θέματα διεθνών εμπορικών συμφωνιών και προσέλκυσης επενδύσεων. Στο παρελθόν διατέλεσε Ανώτερος Διευθυντής στην PricewaterhouseCoopers (PwC), έχοντας την ευθύνη των υπηρεσιών Strategy & Operations καθώς και του κλάδου Government & Public Sector. Διεύθυνε σειρά σημαντικών έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο χρηματοπιστωτικό κλάδο, στις τηλεπικοινωνίες, στην κεντρική και ευρύτερη δημόσια διοίκηση.

Είναι ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ. της Entersoft καθώς και μέλος του Advisory Board του EGG στη Eurobank. Επίσης διδάσκει στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Στο παρελθόν δίδαξε στο τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει συγγράψει σειρά βιβλίων για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Διαθέτει σημαντικό επιστημονικό έργο με δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και ομιλίες σε διεθνή συνέδρια σε θέματα που αφορούν στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.

Είναι διδάκτωρ (Ph.D.) τεχνητής νοημοσύνης του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Heriot-Watt, Edinburgh, Βρετανία, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Sc.) στην τεχνητή νοημοσύνη από το Bristol University, Βρετανία και πτυχιούχος μαθηματικός του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ