Η NESTLE WATERS και η FOODRINCO ανακοινώνουν συμφωνία διανομής του NESTEA στην Ελλάδα

12 Φεβρουαρίου 2018 | Νέα Μελών

Η Nestlé Waters και η Foodrinco ανακοινώνουν την μεταξύ τους συμφωνία για την αποκλειστική διανομή του NESTEA® στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία θα αρχίσει να ισχύει από τον  Ιανουάριο 2018, μετά την λύση της κοινοπραξίας Beverage Partners Worldwide, οπότε η Foodrinco θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την διανομή του NESTEA®. Μέχρι αυτή την ημερομηνία, η κοινοπραξία θα συνεχίσει να διαχειρίζεται όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες.

Η εμπειρία που έχει αποκομίσει από την μακροχρόνια σχέση της με την Nestlé Waters στην Ελλάδα, καθώς και η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, καθιστούν την Foodrinco έναν ισχυρό συνεργάτη της Nestlé για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης διανομής και τη συνέχιση της ανάπτυξης του brand NESTEA® στην Ελλάδα.

«Είμαι ευτυχής που είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε με την Foodrinco σε αυτή τη σημαντική αγορά για το NESTEA®. Η ευελιξία και η ικανότητά τους θα μας επιτρέψουν να ενισχύσουμε το NESTEA®, φέρνοντας συναρπαστικές καινοτομίες στην Ελληνική αγορά», δήλωσε ο Gareth Jones, Head of Tea της Nestlé Waters.

«Η ανακοίνωση της συνεργασίας μας με την Nestlé Waters αποτελεί για εμάς την καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης χρονιάς», δήλωσε ο Γιώργος Βυτόγιαννης,  Διευθύνων Σύμβουλος της Foodrinco. «Ο απόλυτος ηγέτης στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού παγκοσμίως εμπιστεύεται στην Foodrinco αποκλειστικά ένα ακόμα κορυφαίο brand της, για την πολυετή εμπειρία της εταιρείας μας στη διανομή και προώθηση κορυφαίων μαρκών, το άρτια οργανωμένο δίκτυο logistics, αλλά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης και την αξιοπιστία που έχει κτίσει τα τελευταία 25 χρόνια η παρουσία της στην αγορά. Δεσμευόμαστε για ένα ισχυρό νέο ξεκίνημα για το brand NESTEA® στην Ελληνική αγορά».

Σχετικά με τη Nestlé Waters

Η Nestlé Waters, που ιδρύθηκε το 1992, είναι ο τομέας εμφιαλωμένου νερού του ομίλου Nestlé και η νούμερο ένα εταιρεία εμφιαλώσεως νερού παγκοσμίως (πωλήσεις 7,9 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων το 2016). Η Nestlé Waters απασχολεί περισσότερους από 33.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Με περισσότερες από 95 μονάδες παραγωγής σε 34 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Nestlé Waters διαθέτει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο 49 εμπορικών σημάτων, όπως Nestlé Pure Life, Perrier, S. Pellegrino, Acqua Panna, Vittel, Poland Spring, Buxton, Sao Laurenço, La Vie ή Erikli. Για περισσότερες πληροφορίες: www.nestle-waters.com.

Σχετικά με την Foodrinco

Η εταιρεία Foodrinco, μέλος του ομίλου επιχειρήσεων ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ, δραστηριοποιείται στον τομέα της προώθησης και πώλησης ποτών και ροφημάτων, και συγκεκριμένα στη διανομή και προώθηση προϊόντων κορυφαίων εταιρειών στην ελληνική αγορά, όπως η NESTLÉ WATERS (Κορπή, Perrier, San Pellegrino, Acqua Panna, Contrex, Vittel), τα οινοποιεία ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ (Νεμέα), ΚΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ (Νάουσα), ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΥ (Αττική), η ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΣ (Τύρναβος), το Relaxation Drink TRANQUINI και το Ενεργειακό Ποτό XL. Για περισσότερες πληροφορίες: www.foodrinco.gr.

ΦΟΥΝΤΡΙΝΚΟ Α.Ε.

Η εταιρεία ΦΟΥΝΤΡΙΝΚΟ Α.Ε. (FOODRINCO), μέλος του ομίλου επιχειρήσεων ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ, δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και ποτών, και συγκεκριμένα στη διανομή & προώθηση προϊόντων κορυφαίων εταιρειών στην ελληνική αγορά, όπως η NESTLÉ WATERS, τα οινοποιεία ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ (Νεμέα), ΚΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ (Νάουσα), το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ (Σαντορίνη), και τα ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΛΗΜΝΟΥ (Λήμνος).

Επίσης, η εταιρεία έχει αναλάβει την αποκλειστική διανομή και προώθηση του ενεργειακού ποτού XL, της μπύρας ΚΕΟ από την Κύπρο, καθώς και του νέου relaxation drink Tranquini. Τα τελευταία 4 χρόνια, η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στις αγορές εξωτερικού, μέσω της τυποποίησης & προώθησης Ελληνικών τροφίμων κάτω από το δικό της brand, harmonia.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ