Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: Εξειδικευμένες λύσεις από την Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ για την βιομηχανία

27 Απριλίου 2017 | Νέα Μελών

Εξειδικευμένες λύσεις από την Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ για την βιομηχανία

Η Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ έχει ως αποστολή της να διακρίνει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, να αξιολογεί τις τεχνολογικές προκλήσεις σε υπάρχουσες και νέες αγορές και να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους B2B πελάτες της, με στόχο την ευελιξία και την ευκολία στην εφαρμογή για τον εγκαταστάτη, τη μεγιστοποίηση της επένδυσης για τον επενδυτή και τη λειτουργική αξιοπιστία της εγκατάστασης για το χρήστη.

Μία από τις στρατηγικές περιοχές εστίασης της Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η Βιομηχανία με στόχο την κάλυψη αιτημάτων συντήρησης και επισκευής της εκάστοτε γραμμής παραγωγής για την διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας αλλά και την κατασκευή νέων μονάδων παραγωγής.

Πέρα από την κάλυψη βασικών αναγκών, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην αύξηση της ενεργειακής απόδοσης των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, την εξοικονόμηση ενέργειας και ταυτόχρονα τη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα. Ταυτόχρονα, εξετάζονται σε βάθος οι συνθήκες λειτουργίας της κάθε εφαρμογής ή γραμμής παραγωγής, για τη διαμόρφωση της βέλτιστης τεχνοοικονομικής λύσης, η οποία προσθέτει αξία στην εγκατάσταση.

Έχοντας στη διάθεσή της ένα μεγάλο δίκτυο καταρτισμένων συνεργατών και κατασκευαστών βιομηχανικών υλικών, η Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη σε κάθε εφαρμογή. Επιπλέον μέσα από μία πρωτοποριακή τεχνική εφοδιαστικής διαχείρισης και σε συνδυασμό με καταστήματα βιομηχανικού χαρακτήρα σε καίριες βιομηχανικές περιοχές της χώρας, υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης αναγκών των πελατών της μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, εξειδίκευση στον φωτισμό

Το τμήμα φωτισμού της Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ παρέχει και υλοποιεί προτάσεις και μελέτες φωτισμού με βασικό στόχο να καλύψει την αισθητική αρτιότητα, τη λειτουργικότητα, και την ευκολία στην εγκατάσταση των προϊόντων φωτισμού. Συγχρόνως εκπονεί οικονομοτεχνικές μελέτες για να μειώσει πραγματικά το ενεργειακό αποτύπωμα της εγκατάστασης, να βελτιώσει τη χρήση αλλά και να εκμηδενίσει τη συντήρηση των επώνυμων προϊόντων που θα προτείνει. Η Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ καλύπτει όλες τις ανάγκες που απαιτούν την αντικατάσταση ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων ή λαμπτήρων με επώνυμα προϊόντα τεχνολογίας LED.

Η ομάδα φωτισμού της Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ με ενδελεχή γνώση της τρέχουσας τεχνολογίας συνεργάζεται στενά με όλους τους εμπλεκόμενους λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται ώστε οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι φωτισμού να προτείνουν τη βέλτιστη κάθε φορά λύση για τις ανάγκες του κάθε έργου.

Επιπλέον η Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ μέσω του προγράμματος «€πένδυση στο Φώς», δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασής του ενεργοβόρου εξοπλισμού μίας επιχείρησης ή μίας βιομηχανίας, με σκοπό την ενεργειακή βελτιστοποίησή του. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ποιοτική και ενεργειακή αναβάθμιση της εγκατάστασης, η οποία διασφαλίζει υψηλότερης απόδοσης φωτεινότητα, καλύτερη κατανομή του φωτισμού και ομοιομορφία σε όλους του χώρους της εγκατάστασης. Η υλοποίηση γίνεται με προσθήκες νέων καινοτόμων υλικών και λύσεων στον τομέα του φωτισμού και έξυπνων συστημάτων διαχείρισης αυτού, χωρίς να απαιτείται κατά την εφαρμογή του η καταβολή αρχικού κεφαλαίου. Η αποπληρωμή της επένδυσης πραγματοποιείται σταδιακά σε δόσεις, οι οποίες ρυθμίζονται με βάση την απόσβεση την επένδυσης και το κέρδος που προκύπτει από την εξοικονόμηση της ενέργειας.

website: www.kafkas.gr

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία εταιρεία στο χώρο ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, βιομηχανίας και ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα.

Με περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας, 55 σημεία πώλησης και 2 σύγχρονες μονάδες κατασκευής πινάκων, αποτελεί όχι μόνο σημείο αναφοράς για τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται, αλλά και μία από τις δυναμικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες των τελευταίων ετών.Στόχος της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι να οδηγεί τις εξελίξεις έτσι ώστε να αποτελεί την πρώτη και αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών της, παρέχοντάς τους εξατομικευμένες και καινοτόμες λύσεις από κορυφαίους προμηθευτές του κλάδου. Με την παράλληλη προσέγγιση B2B και B2C, απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα πελατών από ηλεκτρολόγους και μεγάλες τεχνικές εταιρείες, μηχανικούς, δημόσιες υπηρεσίες έως και τον ιδιώτη-τελικό χρήστη.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ έχουν τα εξειδικευμένα στελέχη της, τα οποία παρακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις και υιοθετούν τις άριστες πρακτικές του κλάδου, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Αυτό εξασφαλίζει σταθερές συνεργασίες με στρατηγικούς προμηθευτές αλλά και σύγχρονους πιστοποιημένους εγκαταστάτες έτσι ώστε οι προσφερόμενες λύσεις και υπηρεσίες για εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια των εγκαταστάσεων και εύκολη διαχείριση των λειτουργιών των κτιρίων να είναι καινοτόμες, υψηλής ποιότητας και να καλύπτουν με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες των πελατών.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ