ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε.: Στήριξη στους πληγέντες από πλημμύρες

11 Σεπτεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Εκφράζοντας τη συμπαράσταση τους για τις δραματικές εξελίξεις στη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της  Θεσσαλίας, η Σιδενόρ και η θυγατρική της Sovel, κινητοποιούνται προκειμένου να ανταποκριθούν έμπρακτα και άμεσα στην ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες.

 Η Σιδενόρ Βιομηχανική Χάλυβα Α.Ε. και η θυγατρική εταιρία της Sovel Ελληνική Εταιρία Επεξεργασίας Χάλυβα Α.Ε., που δραστηριοποιείται στον Αλμυρό Μαγνησίας, συνεπείς στις αξίες τους για υπεύθυνη λειτουργία με επίκεντρο την κοινωνία και το περιβάλλον εκφράζουν κατ’ αρχήν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμενες άμεσα στην πρωτοφανή κατάσταση που έχει προκύψει, αναλαμβάνουν από την πρώτη στιγμή πρωτοβουλίες με σκοπό να συμβάλουν στην ανακούφιση των πληγέντων. Ως πρώτο, άμεσο μέτρο, οι εταιρείες Σιδενόρ και Sovel εξασφάλισαν και παρέχουν στις αρμόδιες Αρχές μεγάλες ποσότητες πόσιμου νερού για οικιακή και νοσοκομειακή χρήση για τις πληγείσες περιοχές, καθώς αυτό προκύπτει ως άμεση ανάγκη για τους πληγέντες. Παράλληλα, διασφάλισαν και προωθούν μεγάλες ποσότητες τροφίμων για την κάλυψη των βασικών αναγκών των κατοίκων στις ίδιες περιοχές.

Σιδενόρ και Sovel συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις. Θεωρούν καθήκον τους να βρίσκονται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και να συνδράμουν στην ανακούφιση των αναγκών που δημιουργούνται, ανάλογα με την εξέλιξη των συνθηκών.

 

 

ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε.

Η Σιδενόρ είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία παραγωγής προϊόντων χάλυβα, με ηγετική θέση στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1962 και είναι ένας πλήρως καθετοποιημένος όμιλος επιχειρήσεων με 36 θυγατρικές και συγγενείς εταιρίες, εκ των οποίων οι 18 δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Οι παραγωγικές μονάδες του Ομίλου Σιδενόρ λειτουργούν στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Η Σιδενόρ θέτει ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και το περιβάλλον και συμβάλλει με σιδερένια θέληση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Είναι η πρώτη εταιρία του κλάδου της στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Δήλωσης Προϊόντος (Environmental Product Declaration-EPD) για τον χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος SD στο πλαίσιο της επιδίωξής της να λειτουργεί με υπευθυνότητα και να καταβάλει συνεχή προσπάθεια για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ