Re.De-Plan A.E.: Πρωτοβουλίες και δράσεις για την ανάπτυξη των Logistics στη Δυτική Αττική και την Αδειοδότηση των επιχειρήσεων της Εφοδιαστικής

6 Ιουνίου 2017 | Νέα Μελών
Το Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης Οινοφύτων και το Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας αποτελούν τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια όπου διοχετεύτηκε η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας στους μήνες που προηγήθηκαν. Παράλληλα, η εταιρεία ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες και είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο σύνολο των αναγκών των επιχειρήσεων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Ειδικότερα, εν αναμονή της έκδοσης της ΚΥΑ Αδειοδότησης της Εφοδιαστικής, δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες εταιρικές δομές και υλοποιήθηκαν όλες οι αναγκαίες ενέργειες, προκειμένου η Re.De-Plan AΕ να είναι σε θέση να ανταποκριθεί, άμεσα και αποτελεσματικά, στις σχετικές ανάγκες της αγοράς και στις νέες προκλήσεις που δημιουργεί ο δυναμικός κλάδος της Εφοδιαστικής, τόσο στην αδειοδότηση όσο και στην απαίτηση για τη νόμιμη χωροθέτηση του.

Ειδικότερα και σε ότι αφορά στη χωροθέτηση των logistics, στις 22/02/2017, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με θέμα «Η Δυτική Αττική LogisticCenter της Ελληνικής Επικράτειας», η εταιρεία παρουσίασε την πρόταση της για την ανάπτυξη 9 Επιχειρηματικών Πάρκων στην Δυτική Αττική ενώ έδωσε στη δημοσιότητα Πρόταση Πολεοδομικής Οργάνωσης της «Αχαρακτήριστης Ζώνης» του Ασπροπύργου, βορείως της Αττικής Οδού, όπου είναι εγκατεστημένες οι σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου. Η πρόταση αυτή αναμένεται να συζητηθεί ευρύτατα καθώς αποτελεί μία σύγχρονη, επιχειρηματικά και περιβαλλοντικά, επιλογή. Επιλογή που εξασφαλίζει πλήρη νομιμότητα και ασφάλεια δικαίου στην αδειοδότηση των εγκατεστημένων επιχειρήσεων και συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους, με δραστική μείωση του λειτουργικού κόστους, σε συνδυασμό με την υψηλή περιβαλλοντική προστασία της μείζονος περιοχής.

«Η υιοθέτηση αρχών απλού αδειοδοτικού συστήματος & οργανωμένης χωροθέτησης, από το Εθνικό Συμβούλιο Εφοδιαστικής, όπου συμμετέχω, θα είναι μια δυναμική ώθηση για τις επιχειρήσεις του κλάδου», δήλωσε ο κ. Μανώλης Μπαλτάς, Δ/νων Σύμβουλος της Re.De-Plan AΕ, στο πλαίσιο συζήτησης που διεξήχθη στην ως άνω Ημερίδα.

Re.De-Plan A.E.

Η Re.De-Plan AE Consultants ιδρύθηκε το 2004, έκτοτε είναι σταθερά κερδοφόρα επιχείρηση και αποτελεί μία άρτια οργανωμένη και επιτυχημένη Επιχειρηματική Μονάδα που ειδικεύεται στην Παροχή Υπηρεσιών Project Management, Τεχνικοοικονομικού Συμβούλου Διοίκησης, Οργάνωσης, Μελέτης, Επίβλεψης, Διαχείρισης Έργων και Προγραμμάτων στη Δημόσια και Ιδιωτική Οικονομία.

Συνοπτικά οι υπηρεσίες της αφορούν σε:

 • Ανάπτυξη Βιομηχανικών – Επιχειρηματικών Πάρκων Μεταποίησης και Εφοδιαστικής
 • Σχεδιασμό (Διοίκηση – Τεχνικές Μελέτες) κτιριακών έργων Επαγγελματικών Υποδομών
 • Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας (ωρίμανση, σχεδιασμός, αδειοδότηση Επενδυτικών Σχεδίων)
 • Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων/ Προγραμμάτων/ Τεχνικοοικονομικές Μελέτες Βιωσιμότητας/ Ανάπτυξη έργων ΣΔΙΤ
 • Διαχείριση – Υλοποίηση Ενεργειακών Έργων/Προγραμμάτων
 • Αδειοδότηση εγκατάστασης και λειτουργίας Επιχειρήσεων Μεταποίησης και Logisitics
 • Υποστήριξη φορέων και επιχειρήσεων στην Εναλλακτική Διαχείριση Αποβλήτων

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με τα Διεθνή Πρότυπα ISO 9001:2008 & 14001:2004 και το προσωπικό της έχει λάβει την πιστοποίηση Διοικητών – Διαχειριστών Έργων (P.M. GREECE, ελληνικό τμήμα της IPMA).

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ