ORACLE: Η Oracle επενδύει σε Διεθνές Κέντρο Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας -στην Ελλάδα

19 Απριλίου 2017 | Νέα Μελών
Η Oracle ανακοινώνει τη δημιουργία διεθνούς Κέντρου Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας στην Αθήνα. Το Κέντρο το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2016, καλύπτει την ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις εταιρικής ασφάλειας και τις αντίστοιχες υπηρεσίες σχεδιασμού αρχιτεκτονικής και υλοποίησης, οι οποίες παρέχονται από το Oracle Consulting, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή που περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή (συμπεριλαμβανομένων των χωρών του Κόλπου), τη Σαουδική Αραβία και τη Βόρειο Αφρική.

Το νέο Κέντρο Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας λειτουργεί ως ένας κεντρικός κόμβος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ασφαλείας και εξειδικευμένων υπηρεσιών υλοποίησης σε αυτή τη διευρυμένη γεωγραφική περιοχή, καλύπτοντας το σύνολο του τεχνολογικού χαρτοφυλακίου της Oracle για Cloud, On-premises και υβριδικές υλοποιήσεις.

Οι τομείς εστίασης του Κέντρου περιλαμβάνουν: διαχείριση ταυτοτήτων, διακυβέρνησης και πρόσβασης, ασφάλεια δεδομένων, διαχείριση API, υπηρεσίες ασφαλείας web, mobile και βάσης δεδομένων.
Αυτή η νέα επένδυση της Oracle στην Ελλάδα ενδυναμώνει και επεκτείνει τον τοπικό και περιφερειακό ρόλο του Oracle Consulting. Η ομάδα του Oracle Consulting που ήδη εργάζεται στην καρδιά του Κέντρου αποτελείται από 16 ικανούς και νέους Ελληνες συμβούλους, με εξαιρετική τεχνογνωσία και εμπειρία σε ευρέως αξιοποιούμενες μεθοδολογίες ασφάλειας και ενοποίησης.

Η ομάδα έχει ήδη υλοποιήσει λύσεις Oracle Enterprise Security σε κορυφαίες τράπεζες και τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στην Ελλάδα, επεκτείνοντας πρόσφατα τις υπηρεσίες της στη Σαουδική Αραβία και το Λίβανο.

Ο Κυριάκος Ρήγας, Consulting Senior Director Μέσης Ανατολής, Σαουδικής Αραβίας, Βορείου Αφρικής, Ελλάδας & Κύπρου της Oracle Ελλάς δήλωσε: “Τα τελευταία 2-3 χρόνια, έχουμε δει μια σημαντική αύξηση στη ζήτηση για συμβουλευτικές υπηρεσίες υλοποίησης έργων ασφαλείας στην Ελλάδα και τη γεωγραφική περιοχή ευθύνης μας. Ως κομμάτι του μακροχρόνιου σχεδιασμού του τμήματος, λήφθηκε η απόφαση να επενδύσουμε στη δημιουργία αυτού του εξειδικευμένου Κέντρου και να μεγαλώσουμε σημαντικά την ομάδα. Η τοπική ομάδα του Oracle Consulting έχει έναν ήδη διευρυμένο ρόλο, υποστηρίζοντας αναδυόμενες αγορές της περιοχής ΕΜΕΑ. Η ομάδα του Κέντρου, η οποία απαρτίζεται ήδη από 16 συμβούλους και είναι ένα δυναμικό μείγμα έμπειρων συμβούλων και νέων, ταλαντούχων πτυχιούχων Ελληνικών πανεπιστημίων, έχει ολοκληρώσει επιτυχώς και πολύ αποτελεσματικά σημαντικότατα έργα ασφαλείας της Ελληνικής αγοράς. Σχεδιάζουμε να διπλασιάσουμε τον αριθμό των συμβούλων της ομάδας μέχρι τα τέλη του οικονομικού μας έτους ”.

“Αλλη μία πολύ σημαντική επένδυση της Oracle στην Ελλάδα, με πολλαπλά οφέλη για την τοπική αγορά, η οποία αποδεικνύει αφενός το ταλέντο των Ελλήνων επαγγελματιών Πληροφορικής, αφετέρου το πόσο επίκαιρη και σημαντική είναι η ασφάλεια ως τάση για κάθε οργανισμό.

Η Oracle παρέχει ήδη τις λύσεις αλλά και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού αρχιτεκτονικής και υλοποίησης που απαιτούνται για τη διαχείρισή της, τοπικά αλλά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή. Οπως το Cloud, έτσι και η ασφάλεια αποτελεί μία από τις περιοχές-κλειδιά όπου νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται καθημερινά και με ταχείς ρυθμούς“, σχολίασε ο Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader, Oracle Ελλάς & Cluster Leader Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, Αλβανίας, Κοσόβου & ΠΓΔΜ.

Δεδομένου του ρυθμού αύξησης των έργων ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, το Oracle Consulting αναζητά και θα προσλάβει επιπλέον 15 συμβούλους για την ενδυνάμωση του Κέντρου. Οι σύμβουλοι θα πρέπει να έχουν εξελιγμένες δεξιότητες σε Java, ενώ οι γνώσεις διαχείρισης Πρόσβασης & Ταυτότητας θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν.

ORACLE

Η Oracle παρέχει ένα ολοκληρωμένο και πλήρως ενοποιημένο χαρτοφυλάκιο cloud εφαρμογών, υπηρεσιών πλατφόρμας και engineered συστημάτων. Με περισσότερους από 400.000 πελάτες —συμπεριλαμβανομένων των 100 κορυφαίων επιχειρήσεων σύμφωνα με το Fortune— σε περισσότερες από 145 χώρες, η Oracle παρέχει ένα πλήρες τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο λύσεων, τόσο για το cloud όσο και για το data center.

Οι κορυφαίες λύσεις της Oracle, βασισμένες στο cloud αλλά και για on-premises υλοποίηση, δίνουν στους πελάτες πλήρη ευελιξία υλοποίησης και απαράμιλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων των: ενοποίηση εφαρμογών, εξελιγμένη ασφάλεια, υψηλή διαθεσιμότητα, επεκτασιμότητα, ενεργειακή απόδοση, ισχυρές επιδόσεις και χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ