Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Γιόρτασε τα 20 χρόνια παρουσίας στη Ρουμανία και ανακοίνωσε τα νέα επενδυτικά του σχέδια

17 Οκτωβρίου 2017 | Νέα Μελών
Την επέτειο των 20 χρόνων παρουσίας του στη Ρουμανία γιόρτασε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Στο περιθώριο σχετικής εκδήλωσης, ανακοινώθηκε η ίδρυση του 5ου Διαγνωστικού Κέντρου (απεικονιστικού) εντός του 2017 και το πλάνο δημιουργίας ενός υπερσύγχρονου νοσοκομείου έως το 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της θυγατρικής του εταιρείας, Medsana Bucharest Medical Center, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ήδη λειτουργεί 4 διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία. 
Για τον εορτασμό των 20 χρόνων, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος προσφοράς 20 | 20 | 20. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά την παροχή 20 δωρεάν συμβουλευτικών επισκέψεων σε Ρουμάνους ασθενείς στο Βουκουρέστι, από 20 κορυφαίους Έλληνες ιατρούς του Ομίλου (συνολικά 400 ιατρικές εκτιμήσεις άνευ χρέωσης). 
Επιπλέον, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και το Medsana παρουσίασαν το Health Passport, μία κάρτα προνομίων που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στα υπερσύγχρονα νοσοκομεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είτε για επείγοντα περιστατικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, είτε για προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις.
Επιπρόσθετα, ανακοινώθηκε η έναρξη της επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και του I.C. Fundeni (Center of General Services and Liver Transplantantion), στους τομείς της Ογκολογίας και της Ελάχιστα Επεμβατικής & Ρομποτικής Χειρουργικής, με στόχο τη δημιουργία κοινών ακαδημαϊκών δράσεων.
Ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δήλωσε σχετικά: «Η συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχούς παρουσίας και καταξίωσης του Medsana στη Ρουμανία συνδυάζεται με την περαιτέρω επέκτασή μας στην τοπική αγορά με τη δημιουργία του 5ου διαγνωστικού, απεικονιστικού κέντρου, αλλά και την ίδρυση, έως το 2020, ενός υπερσύγχρονου ιδιωτικού νοσοκομείου παροχής υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών με στόχο να αναδείξουμε μελλοντικά και τη Ρουμανία ως προορισμό Ιατρικού Τουρισμού».
Από τους ιατρούς που πρώτοι εγκαινίασαν τις επισκέψεις στους Ρουμάνους ασθενείς ήταν ο καθηγητής Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PhD, FACS, Επιστημονικός Διευθυντής και Διευθυντής της Γενικής, Βαριατρικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ο οποίος εκπροσωπώντας την επιστημονική ομάδα του Ομίλου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή να παρέχουμε σε κάθε Ρουμάνο ασθενή συμβουλευτικές επισκέψεις, καταδεικνύοντας τις μακροχρόνιες επιστημονικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας. Ως Έλληνας χειρουργός, αισθάνομαι υπερήφανος που μπορούμε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας τις βέλτιστες, αναίμακτες και ανώδυνες χειρουργικές τεχνικές, με άριστα αποτελέσματα και διεθνή αναγνώριση».
Ο κ. Irinel Popescu, Director of General Surgery and Liver Transplantation, IC Fundeni, Institute for Digestive Diseases and Liver Transplantation, μέλος της Ακαδημίας της Ρουμανίας,  ανέφερε: «Θα ήθελα να χαιρετίσω τη συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και του I.C. Fundeni, δύο εγνωσμένου κύρους οργανισμούς, στους τομείς της Ογκολογίας και της Ελάχιστα Επεμβατικής & Ρομποτικής Χειρουργικής. Σήμερα, θέσαμε τις βασικές αρχές της συνεργασίας, που αποτελούν το πρώτο βήμα ενός σημαντικού έργου». 

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1984, με την ίδρυση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι από τον Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο. Εδώ και 30 χρόνια, με το σύνθημα «πάντα ένα βήμα μπροστά» καινοτομεί και πρωτοπορεί συνεχώς.

Στοχεύοντας στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας, ο Όμιλος αριθμεί 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνόλου 1200 κλινών. Διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων Ιατρών και Διαγνωστικών, τρία ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία, ενώ έχει και τοπική παρουσία στη Λιβύη και στη Ρωσία.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ