Nestlé Ελλάς: Mε παρουσία πάνω από 100 χρόνια στην ελληνική αγορά

8 Οκτωβρίου 2015 | Νέα Μελών
Η Nestlé Ελλάς αποτελεί μέλος της ελληνικής οικογένειας για πάνω από 100 χρόνια διαθέτοντας μερικά από τα πιο αγαπημένα προϊόντα. Πρόσφατα μάλιστα ψηφίστηκε ανάμεσα στις 20 Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρείες της Ελλάδας για το 2015 και κατατάχθηκε 10η στη σχετική λίστα του περιοδικού FORTUNE.
Η εταιρεία λειτουργεί 3 εργοστάσια στην Ελλάδα που αντιστοιχούν σε περισσότερο από το 60% του ετήσιου κύκλου εργασιών, ενώ απασχολεί 1.000 περίπου εργαζομένους. Η Nestlé Ελλάς αποτελεί μια από τις πλέον δυναμικές εταιρείες του κλάδου εξάγοντας μερικές από τις πιο αγαπημένες μάρκες, στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Συγκεκριμένα, τα εργοστάσιά της στην Ελλάδα εξάγουν πάνω από πάνω από 1.500 τόνους καφέ (Λουμίδη Παπαγάλο & Nescafé) σε 9 χώρες μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, ενώ το εργοστάσιο παγωτού στον Ταύρο εξάγει σε Καναδά, Γερμανία αλλά και Ιταλία, Ισπανία και Βαλκάνια, μεταξύ άλλων χωρών.
Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στο πλαίσιο δράσεων «Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους» μόνο μέσα στο 2014 η εταιρεία δώρισε προϊόντα αγοραστικής αξίας άνω του €1 εκατ. στηρίζοντας επιλεγμένους μη κυβερνητικούς οργανισμούς και κοινοτικές δομές.  Επιπλέον, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας έδειξε έμπρακτα ότι ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ και παραμένει σταθερά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη καθώς, στη συνεχή προσπάθειά της να ανακουφίσει τις οικογένειες με μικρά παιδιά που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, προσέφερε 120.000 γεύματα βρεφικής διατροφής σε Δήμους και περιφέρειες ανά την Ελλάδα, με στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των μικρών παιδιών.
Παράλληλα, το 2015 αποτέλεσε τον δεύτερο χρόνο υλοποίησης της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας “Nestlé needs YOUth”, μια σημαντική δέσμευση που για την χώρα μας σημαίνει ευκαιρίες απασχόλησης σε 500 νέους μέχρι 30 ετών κατά την τριετία 2014-2016. Βασικό πυλώνα της πρωτοβουλίας αυτής αποτελεί και η «Συμμαχία για τη Νέα Γενιά» (Alliance for YOUth) στην οποία συμμετέχουν πάνω από 200 εταιρείες πανευρωπαϊκά.

Nestlé

Η Nestlé, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της Διατροφής, της Υγείας και της Ευεξίας, αποτελεί μέλος της ελληνικής οικογένειας για πάνω από 100 χρόνια, καθώς το 1899 εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα το «γαλακτούχον άλευρον Nestlé», η γνωστή σε όλους Farine Lactée.

Σήμερα, η Nestlé Ελλάς φροντίζει τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας με αγαπημένα προϊόντα, διαθέτοντας 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων 3 εργοστάσια, και απασχολώντας περίπου 1.000 μόνιμους υπαλλήλους. Παράλληλα, εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, εξάγει προϊόντα όπως καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή αλλά και τις πασίγνωστες διεθνείς μάρκες της σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ