Lavipharm: Ισχυρή παρουσία της Lavipharm στην αγορά των OTC με το Algon®, το πρώτο ιστορικά ελληνικό αναλγητικό

12 Μαΐου 2022 | Νέα Μελών

Η Lavipharm δραστηριοποιείται δυναμικά στην αγορά των OTC με το Algon®, ένα ιστορικό ελληνικό αναλγητικό, και υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό πλάνο με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την επέκταση των ενδείξεών του.

Το Αλγκόν, το αγαπημένο αναλγητικό της ελληνικής οικογένειας που φιγούραρε σε αρκετές ασπρόμαυρες ταινίες της δεκαετίας του ’60, μετρά ήδη 70 χρόνια ιστορίας. Το 2002, η Lavipharm προχώρησε στην εξαγορά των δικαιωμάτων του Αλγκόν και ξεκινά την παραγωγή και επαναδιάθεση του σύγχρονου Algon® στην ελληνική αγορά. Το 2010, τα ερευνητικά εργαστήρια της Lavipharm εξέλιξαν το στρογγυλό μέχρι τότε σχήμα του δισκίου στο σημερινό για εύκολη κατάποση. Τέλος του 2021, η Lavipharm έλαβε έγκριση για ακόμα μία ένδειξη σύμφωνα με επικαιροποιημένα επιστημονικά δεδομένα.
Χάρις στο σταθερό συνδυασμό 3 δραστικών συστατικών, Ακετυλοσαλικυλικό οξύ 400 mg, Παρακεταμόλη 200 mg και Καφεΐνη 50 mg με αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση, το Algon® αποτελεί και σήμερα αξιόπιστη επιλογή αναλγητικού, με ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας. Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Lavipharm και πωλείται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

To Algon® αποτελεί μια σημαντική επένδυση για τη Lavipharm στη συνεχώς αναπτυσσόμενη και ανταγωνιστική αγορά των OTC. «Το Algon®, μια ελληνική ευρεσιτεχνία, έχει ιστορία, παρόν και μέλλον. Στη Lavipharm νοιώθουμε ότι είναι καθήκον μας, όχι μόνον να διαφυλάξουμε ένα ιστορικό ελληνικό προϊόν, αλλά να το ενισχύσουμε περαιτέρω ως μια επιστημονική καινοτομία που εξελίσσεται και συνεχίζει να μετρά επιτυχίες» σημείωσε σχετικά ο Chief Operating Officer & Country Manager του Ομίλου, κ. Παναγιώτης Γιαννουλέας.

Με πορεία 110 ετών, η Lavipharm δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας πάντα ως στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των ιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των ασθενών.

Lavipharm

Η Lavipharm, με πορεία 110 ετών, είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ