Χρυσός Οδηγός: Διάκριση του Χρυσού Οδηγού από το YouTube

26 Απριλίου 2017 | Νέα Μελών
Η Google ανακοίνωσε τη λίστα YouTube Ads Leaderboard για το 2ο εξάμηνο του 2016, με το Χρυσό Οδηγό να είναι κάτοχος ενός από τα top 10 διαφημιστικά videos της Ελλάδας για το συγκεκριμένο διάστημα!

Μερικά από τα κριτήρια της Google για την κατάταξη στη συγκεκριμένη λίστα, που τιμά τις 10 κορυφαίες δημιουργικές διαφημίσεις της Ελλάδας, είναι το νούμερο των views του εκάστοτε video καθώς και άλλα engagement metrics, όπως το audience retention.

Η διακεκριμένη διαφήμιση, η οποία αναφέρεται στη δυνατότητα που παρέχει ο Χρυσός Οδηγός για ηλεκτρονική κράτηση, ραντεβού ή παραγγελία σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις, έχει ξεπεράσει τα 158.000 views στο YouTube με πάνω από 82.000 λεπτά θέασης!

Ο Χρυσός Οδηγός, ιδιαιτέρως χαρούμενος για την αποδοχή και την αγάπη του κοινού για τη συγκεκριμένη αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διαφημίσεις του, συνεχίζει να πρωτοστατεί στο digital περιβάλλον!

Δείτε εδώ το διακεκριμένο βίντεο.

Χρυσός Οδηγός

Ο Χρυσός Οδηγός, χρόνια γνωστός για τον έντυπο κατάλογό του, εδώ και αρκετά χρόνια έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, στο χώρο του Digital. Με πάνω από 3,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως στο xo.gr και με περισσότερες από 6 εκατομμύρια επισκέψεις στο site το μήνα, συνεχίζει να φέρνει σε επαφή καταναλωτές και επιχειρήσεις «φορώντας» ταυτόχρονα και με επιτυχία το καπέλο του publisher, του digital agency και της μηχανής αναζήτησης επαγγελματιών κι επιχειρήσεων.

Εκτός από την προβολή στο www.xo.gr, ο Χρυσός Οδηγός προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες digital marketing όπως η κατασκευή website (με πάνω από 5.000 websites την τελευταία πενταετία) αλλά και ο σχεδιασμός custom στρατηγικής PPC (Google, Facebook, Baidu, Yandex) βασισμένης σε first-party data. Ο Χρυσός Οδηγός είναι Premier Partner της Google από το 2012 και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Baidu στην Ελλάδα.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ