CHIMAR HELLAS A.E.: Πρωτοβουλίες σε θέματα εξωστρέφειας – Διεθνής παρουσίαση

8 Οκτωβρίου 2015 | Νέα Μελών
H CHIMAR HELLAS συμμετείχε επιτυχώς για μία ακόμη χρονιά με δικό της περίπτερο στην παγκοσμίου εμβέλειας έκθεση LIGNA η οποία και διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στο Ανόβερο της Γερμανίας, ενώ φέτος υλοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 11 με 15 Μαΐου.
Η LIGNA αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκοσμίως έκθεση για τη βιομηχανία ξύλου και συνθετικής ξυλείας καθώς και σημείο συνάντησης των σημαντικότερων προμηθευτών τεχνολογίας και βιομηχανικού εξοπλισμού που εκθέτουν μία τεράστια γκάμα καινοτομιών και τεχνολογικών λύσεων.
Στα πλαίσια της συγκεκριμένης έκθεσης η CHIMAR έδωσε για μια ακόμη χρονιά Ελληνικό χρώμα και άρωμα, συζητώντας εκτενώς με τους επισκέπτες της τα τελευταία τεχνολογικά της επιτεύγματα. Η CHIMAR, που δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους, υποδέχτηκε στο περίπτερό της κορυφαία στελέχη των μεγαλύτερων βιομηχανιών του κλάδου (παραγωγοί συγκολλητικών συστημάτων αλλά και συνθετικής ξυλείας όπως μοριοσανίδες, ινοσανίδες, κόντρα πλακέ κτλ).
Οι συναντήσεις κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων με τους επισκέπτες να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον σε πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες της CHIMAR:

 • Καινοτόμες πράσινες τεχνολογίες που αντικαθιστούν συμβατικά πετροχημικά προϊόντα με ανανεώσιμες πρώτες ύλες
 • Συμβατικά συγκολλητικά συστήματα και ειδικά χημικά προϊόντα που προσδίδουν περαιτέρω ιδιότητες στο τελικό προϊόν και επιταχύνουν την παραγωγή 
 • IN SITU τεχνικές επισκέψεις και υποστήριξη αναφορικά με την εφαρμογή των ανωτέρω τεχνολογιών αλλά και την επίλυση υπαρχόντων προβλημάτων παραγωγής. 
 • Κατασκευή εργοστασίων ρητινών και φορμαλδεΰδης

Τρεις μήνες μετά το πέρας της έκθεσης η εταιρεία έχει αρχίσει πλέον να δρέπει τους καρπούς των προσπαθειών της με ανανέωση και επέκταση συμβολαίων σε χώρες όπως η Αυστραλία, Βραζιλία, Ν. Αφρική και το Μεξικό αλλά και υλοποίηση νέων συνεργασιών σε Λατινική Αμερική και Ευρώπη.

CHIMAR HELLAS Α.E.

H CHIMAR HELLAS Α.E. αποτελεί καινοτόμο επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη βιομηχανική έρευνα, ανάπτυξη και εκμετάλλευση ανταγωνιστικής τεχνολογίας για την βιομηχανική παραγωγή συγκολλητικών ουσιών και συναφών χημικών προϊόντων. Τα τελευταία εφαρμόζονται στη βιομηχανική παραγωγή σύνθετης ξυλείας (MDF, νοβοπάν, OSB, κοντραπλακέ κτλ). Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο τεχνολογιών σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η εταιρία δραστηριοποιείται επίσης στην προμήθεια εξοπλισμού και εργολαβική κατασκευή εργοστασίων παραγωγής συγκολλητικών ρητινών φορμαλδεΰδης και χημικών προσθέτων τους. Η CHIMAR έχει 100% εξαγωγικό χαρακτήρα και εμπειρία περισσότερο από 40 χρόνια σε 40+ χώρες. Περισσότερο από 10% της παγκόσμιας παραγωγής σύνθετης ξυλείας παράγονται ετησίως με τεχνογνωσία της CHIMAR.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ