ATTIKH-ΠΙΤΤΑΣ: Διεθνής αναγνώριση για το ελληνικό μέλι

12 Απριλίου 2016 | Νέα Μελών

Στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ, χρόνια τώρα, στηρίζουμε την ελληνική μελισσοκομία. Έτσι, το ελληνικό μέλι κατάφερε να γίνει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προϊόν. Με ευαισθησία για το περιβάλλον, μεριμνούμε για τη συνεχή επιμόρφωση, τη γνώση και την επιστημονική κατάρτιση των μελισσοκόμων του κλάδου, προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τις πρακτικές, αλλά και την ποιότητα και ασφάλεια του τελικού προϊόντος. Το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ βρίσκεται σήμερα σε περισσότερες από 37 χώρες και στις 5 ηπείρους. Από το 1928, η εταιρεία ήταν εξωστρεφής και εξακολουθεί να είναι με στόχο την ανάπτυξη των εξαγωγών, ξεκινώντας από χώρες που υπάρχει το ελληνικό στοιχείο. Κατά τη διάρκεια των ετών της λειτουργίας της, η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ έχει εξάγει το προϊόν σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Β. Αμερικής, της Μέσης Ανατολής ενώ αναπτύσσεται και η αγορά της Άπω Ανατολής με εξαγωγές στην Ιαπωνία, στην Κίνα, στη Σιγκαπούρη και πρόσφατα στην Κορέα. Σε κάθε στάδιο, μέχρι το μέλι μας να φτάσει στον καταναλωτή, έχουμε αυστηρά κριτήρια και διαδικασίες συλλογής του, όπως: δοκιμές από ομάδα ειδικευμένων γευσιγνωστών, έλεγχο για την ποιότητα, την προέλευση, τη γεύση, το χρώμα και το άρωμά του. Για να μπορούμε να είμαστε περήφανοι κάθε στιγμή για το πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο, με διεθνή βραβεία ποιότητας, γεύσης και συσκευασίας, ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Επίσης, τα τελευταία χρόνια η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ έχει επενδύσει στη δημιουργία παραδοσιακών, ελληνικών προϊόντων όπως είναι ο Χαλβάς, το Ταχίνι, τα Λουκούμια, τα Υποβρύχια ενώ την τελευταία διετία έχει επενδύσει και στην εδραίωση της νέας σειράς μαρμελάδων ΑΤΤΙΚΗ. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αναπτύξει συνεργασίες με αρκετές ελληνικές εταιρείες για την διακίνηση των προϊόντων τους, όπως: βότανα, μπαχαρικά, παστέλι, σταφίδες, λικέρ, κάπαρη, καραμέλες κ.α.

ATTIKH-ΠΙΤΤΑΣ

To 1928, οι Αλέξανδρος και Παναγιώτης Πίττας καινοτόμησαν στην εμπορία και διάθεση του ελληνικού μελιού επώνυμα, από χύμα σε ασφαλή λευκοσιδηρά συσκευασία, με το γνωστό σε όλους μας μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Το μέλι ΑΤΤΙΚΗ είναι εκλεκτός συνδυασμός από ποικιλίες της ελληνικής φύσης, από αγριολούλουδα, βότανα του δάσους και θυμάρι, οι οποίες συλλέγονται με μεγάλη φροντίδα, από 2.000 μελισσοκόμους ανά την Ελλάδα.

Σήμερα, η ATTIKH-ΠΙΤΤΑΣ είναι μια πρότυπη, αμιγώς οικογενειακή ελληνική επιχείρηση, η οποία κατόρθωσε στην πολυετή παρουσία της, το όνομά της να θεωρείται εγγύηση και συνώνυμο του ελληνικού μελιού και το μέλι ΑΤΤΙΚΗ να είναι ο πρεσβευτής του ελληνικού μελιού σε όλον τον κόσμο. Τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ έχουν πιστοποιηθεί και αναγνωριστεί με διεθνή βραβεία για την ποιότητα, τη γεύση αλλά και τις συσκευασίες τους και βρίσκονται σε περισσότερες από 37 χώρες και στις 5 ηπείρους. 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ