ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ Α.Ε.: Η Αρχειοθήκη Χρυσός Νικητής στα Cyber Security Awards 2024 για δεύτερη συνεχή χρονιά!

12 Φεβρουαρίου 2024 | Νέα Μελών

Στο Sofitel Athens Airport πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, η Τελετή Απονομής Βραβείων των νικητών των Cyber Security Αwards 2024, παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η Αρχειοθήκη ήταν Χρυσός Νικητής για δεύτερη συνεχή χρονιά καθώς απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «3.12 Security Orchestration, Automation, Response» για την υποψηφιότητα «Autonomous Response Everywhere with DARKTRACE Antigena Intelligence».

H Αρχειοθήκη ως μια συνεχώς ανερχόμενη εταιρεία σε επίπεδο παροχής λύσεων διαχείρισης πληροφορίας, μέσω της υιοθέτησης της κορυφαίας λύσης κυβερνοασφάλειας Antigena Autonomous Response της DARKTRACE, πέτυχε να αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του οργανισμού (Security Posture Level) και να θωρακίσει τα συστήματα καθώς και τα δεδομένα τόσο της ίδιας, όσο και των πελατών της.

Η τεχνολογία που προσφέρει, σε συνδυασμό με τις συνεχώς εξελισσόμενες λειτουργίες που διαθέτει το Antigena της DARKTRACE, δίνουν τη δυνατότητα στο IT Management να έχει πλήρη εικόνα αναφορικά με το information security level σε όλη την υποδομή. Το γεγονός αυτό κάνει τη λύση να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, αφού καταφέρνει να εξοικονομήσει χρόνο και πόρους, προστατεύοντας παράλληλα αποτελεσματικά την εταιρεία, ωθώντας την ταυτόχρονα να συνεχίσει το αέναο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού προσφέροντας στους πελάτες της ασφαλείς και καινοτόμες λύσεις!

Τα Cyber Security Awards 2024 είναι μοναδικά βραβεία για την διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας, στους χώρους των Eπιχειρήσεων, των Kρίσιμων υποδομών και των Δημοσίων υποδομών. Τις υποψηφιότητες στα Cyber Security Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

Για άλλη μια χρονιά το βραβείο αυτό αποτελεί σημαντική αναγνώριση της προσήλωσης της Αρχειοθήκης στον κύριο στόχο και το όραμα της, που είναι η ασφάλεια και προστασία των εταιρικών δεδομένων συνεργατών και πελατών της.

 

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΑΕ

Η Αρχειοθήκη, ιδρυθείσα το 2006 και εκ των κορυφαίων Εταιρειών Information & Data Management Services στην Ελλάδα, διαθέτει πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού με λύσεις και υπηρεσίες ψηφιακής και φυσικής διαχείρισης εγγράφων, πληροφορίας και data logistics. Προσθέτοντας αξία στους συνεργάτες της, η Αρχειοθήκη έχει εδώ και 5 χρόνια την μεγαλύτερη In-House Εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα αναπτύσσοντας tailor made AI λύσεις στον τομέα της διαχείρισης της πληροφορίας. Με τις λύσεις αυτές έχουμε υλοποιήσει πολύπλοκα έργα καλύπτοντας τις πλέον σύνθετες επιχειρησιακές ανάγκες.

Επιπρόσθετα, η Αρχειοθήκη μέσω διεθνών συνεργασιών και της αντιπροσώπευσης αναγνωρισμένων οίκων του εξωτερικού έχει φέρει στην Ελλάδα τεχνολογίες αιχμής στην ηλεκτρονική ανάκτηση και διαχείριση της εμπιστευτικής πληροφορίας.

Ταυτόχρονα όμως, βασική μας προτεραιότητα είναι και οι άνθρωποί μας και η ευημερία τους. Στην Αρχειοθήκη είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους επενδύοντας παράλληλα στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων μας.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ