ANFARM: Η ANFARM HELLAS S.A. στις 15 πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα

13 Νοεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Η ANFARM HELLAS S.A. αναδείχθηκε ως Growth Pioneer, στις δέκα πέντε (15) πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργανώθηκαν για έβδομη συνεχή χρονιά από την Eurobank και την Grant Thornton.

Η εταιρία ANFARM HELLAS S.A. αποτελεί μία από τις δέκα πέντε (15) εταιρίες, οι οποίες έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων “Growth Awards”, λαμβάνοντας τον τίτλο ”Growth Pioneer”. Οι εταιρίες αυτές ξεχώρισαν φέτος για τη συμβολή τους στην εξέλιξη και την αναβάθμιση του εγχώριου επιχειρηματικού τοπίου.

Η Τελετή Βράβευσης “Growth Awards”, που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και μεταδόθηκε διαδικτυακά, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023.

Ο θεσμός των Growth Awards επιβραβεύει την αριστεία των επιχειρήσεων που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση υγιούς επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Η επιλογή των νικητών γίνεται μέσω της άντλησης πληροφοριών από δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις, για περισσότερες από 8.000 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με γνώμονα βασικούς χρηματοοικονομικούς δείκτες και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσας Σύμβουλος της ANFARM HELLAS S.A. κα Ευγενία Α. Νικολάου ευχαριστεί θερμά την Eurobank, την Grant Thornton και την επιτροπή βραβεύσεων για την τιμητική αυτή διάκριση. «Η ANFARM για περισσότερο από 55 χρόνια συνεισφέρει δυναμικά στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία, αναπτύσσοντας και παράγοντας φαρμακευτικά προϊόντα, υλοποιώντας σημαντικά επενδυτικά προγράμματα και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Συνεχίζουμε με αφοσίωση στην επίτευξη υψηλών προτύπων και στην εξέλιξη τού κλάδου μας».

Στην 20μελή Επιτροπή Βραβεύσεων, προεδρεύουν από κοινού ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank ΑΕ και ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton ενώ ως μέλη της συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας.

ANFARM

Η ANFARM HELLAS S.A. έχει πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων με GMP τόσο στην Ελλάδα όσο και το Εξωτερικό. Σήμερα, η ANFARM διαθέτει σύγχρονες παραγωγικές μονάδες και δικό της τμήμα R&D για την ανάπτυξη Generics προϊόντων . Η εταιρεία έχει επιτύχει παγκόσμια εμβέλεια μέσω της αδειοδότησης, των εξαγωγών και της κατασκευής τρίτων. Τα γενόσημα της ANFARM είναι εμπορικά διαθέσιμα στην Ευρώπη, στον Καναδά και τη Νότια Αφρική, καθώς και σε αναδυόμενες αγορές γενόσημων όπως οι περιοχές MENA. Είναι μια εταιρεία που βασίζεται στην καινοτομία, την ποιότητα και την παράδοση. Η ANFARM, κορυφαίος Έλληνας κατασκευαστής, έχει μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία στην παραγωγή β-λακταμών, λυοφιλοποιημένων προϊόντων και υγρών ενέσιμων φαρμακευτικών προϊόντων.

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ