ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

24 Μαΐου 2021 | Μέλη

Το Γραφείο Πίστης ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είναι μία διατραπεζική εταιρία, η οποία υποστηρίζει την αξιολόγηση των αναλαμβανόμενων πιστωτικών κινδύνων, τόσο του τραπεζικού συστήματος όσο και του εμπορικού κόσμου. Λειτουργεί από το 1972, αρχικά ως υπηρεσία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και από το 1993 ως ανεξάρτητη εταιρία.

Σκοπός της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, ο οποίος έχει γίνει αποδεκτός και από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, είναι η προστασία της εμπορικής πίστης (κατά τη σύναψη πιστωτικών συμβάσεων) και γενικότερα η εξυγίανση των οικονομικών συναλλαγών. Επιπρόσθετα η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, συμβάλλει στην αποτροπή απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών ή επαγγελματιών.

Οι πληροφορίες που διατίθενται προέρχονται από τους χρηματοπιστωτικούς φορείς, από τα δικαστήρια, από τα υποθηκοφυλακεία, από τα κτηματολογικά γραφεία και τα Υπουργεία Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη. Οι υπηρεσίες της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ δημιουργούν πολλαπλά οφέλη και για τους αποδέκτες των δεδομένων της αλλά και για τους ίδιους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Η εταιρία έχει αναπτύξει συνεργασία με παρόμοια Γραφεία Πίστης στην ΕΕ και συμμετέχει ενεργά ως μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Γραφείων Πίστης ACCIS.

Σημαντικό ορόσημο για την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποτελεί, από το 2014, η διάθεση των πληροφοριών οικονομικής συμπεριφοράς σε επιχειρήσεις, μέσω της on line υπηρεσίας ΤΣΕΚ.

Το ΤΣΕΚ χαίρει μεγάλης αποδοχής από τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο γιατί βοηθάει στην αξιολόγηση του πιστωτικού κινδύνου, στη μείωση των επισφαλειών και την γενικότερη εξυγίανση των εμπορικών συναλλαγών.

Διευκρινίζεται ότι η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκεται στην αξιολόγηση αιτημάτων πίστωσης και πολύ περισσότερο δεν αποφασίζει γι’ αυτά.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ