Δεκ 13

Ημερίδες για τις νέες προκηρύξεις του 7ου Προγράμματος Πλαισίου για Έρευνα & Τεχνολογική Ανάπτυξη, 13-14 Δεκεμβρίου 2006

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ διοργανώνει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη δύο ανοιχτές ημερίδες για το περιεχόμενο της θεματικής προτεραιότητας “Νανοεπιστήμες, νανοτεχνολογίες, υλικά και νέες βιομηχανικές διεργασίες (NMP)”. Στο πλαίσιο των ημερίδων θα γίνει μια γενική παρουσίαση του 7ου Προγράμματος Πλαισίου και των κανόνων συμμετοχής σε αυτό (νομικά και οικονομικά θέματα). Να σημειωθεί ότι οι πρώτες προκηρύξεις του 7ου Προγράμματος Πλαισίου, το οποίο είναι το βασικό εργαλείο της ΕΕ για χρηματοδότηση της έρευνας την περίοδο 2007-2013, αναμένονται τέλη Δεκεμβρίου.

Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 13 Δεκεμβρίου 2006 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52) και η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου 2006 στο Ξενοδοχείο Electra Palace (Πλατεία Αριστοτέλους).

Η επιχειρηματική και επιστημονική κοινότητα θα έχει έτσι την ευκαιρία να ενημερωθεί από Εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικούς Εκπροσώπους & Εμπειρογνώμονες σχετικά με τις νέες ευκαιρίες που προσφέρονται για χρηματοδότηση της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / NCP Unit, τηλ.: 210-3607690, ncp@help-forward.gr ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.help-forward.gr

Σημειώνεται ότι το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ λειτουργεί ως Εθνικό Σημείο Επαφής για τα ευρωπαϊκά Προγράμματα – Πλαίσια Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης από το 1998 κατόπιν ανάθεσης από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Ενόψει του νέου κύκλου προκηρύξεων του 7ου Προγράμματος Πλαισίου το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ θα διοργανώσει το επόμενο διάστημα ημερίδες ενημέρωσης για τις θεματικές προτεραιότητες Transport, Security, Space και INCO, για τις οποίες έχει οριστεί Εθνικό Σημείο Επαφής.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ