Μάιος 14

Στρατηγικές Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Ημερομηνία & ώρα διεξαγωγής: 14, 15, 17, 21, 22, 24, 28, 29 Μαΐου 2019, 17:00-21:00

Τόπος διεξαγωγής: Αlba Graduate Business School, The American College of Greece, Ξενίας 6-8, 11528 Αθήνα, Πλατεία Μαβίλη

Μέγιστος Αριθμός ατόμων: 20

Κόστος συμμετοχής: δωρεάν για στελέχη εταιρειών-μελών του ΣΕΒ, με συμβολικό τίμημα €50 ευρώ υπέρ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία»

Προθεσμία αίτησης συμμετοχής: 10/05/2019

Στόχοι προγράμματος

Το workshop αυτό έχει σχεδιαστεί με στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν πώς να δημιουργήσουν διαφορετικά είδη εμπορικών ιστοσελίδων, είτε πρόκειται για απλά εταιρικά blogs είτε πρόκειται για ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα. Μέσα από το workshop, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να δουν τις βασικές πτυχές, τα στοιχεία και στάδια της δημιουργίας και της αποτελεσματικής διαχείρισης ιστοσελίδων και e-shops. Θα αποκομίσουν γνώσεις για τις νέες τάσεις και ανάγκες των χρηστών και πελατών (B2B & B2C), καθώς και πρακτικές συμβουλές και τεχνικές. Επίσης θα γνωρίσουν τις βασικές λειτουργίες για τη δημιουργία ιστοσελίδων και για τις διαθέσιμες πλατφόρμες.

Σε ποιους απευθύνεται

To Workshop απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη εταιρειών που επιθυμούν να αναβαθμίσουν/επεκτείνουν την εμπορική τους δραστηριότητα μέσα από την ανάπτυξη ιστοσελίδας και τη δημιουργία e-shop.

Εισηγητής: Γιώργος Εγγλέζος

Ο Γιώργος Εγγλέζος είναι Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, απόφοιτος του ομότιτλου τμήματος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και διαθέτει master στα Δίκτυα και τις Τηλεπικοινωνίες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία με την έναρξη των σπουδών του, σε ηλικία 19 ετών. Εργάστηκε ως network administrator, software engineer, firmware engineer & project manager, σε εταιρίες όπως η αμερικανική ATMEL Corporation, η Intracom Telecom, η iKnowHow κ.ά. Παράλληλα με τις παραπάνω δραστηριότητες, ίδρυσε την interTEN, εταιρεία παροχής υπηρεσιών web & e-commerce, στην οποία σήμερα εργάζεται ως managing director και lead software engineer.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ