Μαρ 29

Ψηφιακό Εργαστήριο «Επιχειρηματική ευφυία και Διαδίκτυο των Μηχανών»

Ο ΣΕΒ, στο πλαίσιο της σειράς Εργαστηρίων για την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων και τις καινοτόμες τεχνολογίες, διοργανώνει Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Επιχειρηματική ευφυία και Διαδίκτυο των Μηχανών», την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, και ώρα 16.00 μ.μ.

Η υιοθέτηση των τεχνολογιών Internet of Things (IoT)  τα τελευταία χρόνια αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, φέρνοντας θεμελιώδεις αλλαγές στη λειτουργία των επιχειρήσεων. Το 28% των επιχειρήσεων παγκοσμίως χρησιμοποιούν κάποια τεχνολογία IoT, ποσοστό που τα επόμενα 5 χρόνια αναμένεται να φτάσει το 80%. Οι τεχνολογίες αυτές εξασφαλίζουν πλήρη ορατότητα των γραμμών παραγωγής, εφοδιαστικών δικτύων και κάθε είδους απομακρυσμένων σημείων και συσκευών, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ευέλικτες, προσαρμοστικές και ανθεκτικές. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να σκιαγραφήσει τις προκλήσεις και ευκαιρίες που συνεπάγεται η διασύνδεση των συσκευών, και τα οφέλη που αποκομίζουν οι επιχειρήσεις από την επεξεργασία και αξιοποίηση των δεδομένων που συλλέγουν.

Ο κος Machhour Jeryess, Business Development, SCM Strategy Leader της Oracle, θα αναφερθεί στο μετασχηματισμό της καθημερινής λειτουργίας των επιχειρήσεων από την υιοθέτηση λύσεων IoT. Στο εργαστήριο επίσης θα παρουσιαστούν επιτυχημένες εφαρμογές διασύνδεσης μηχανών και εξοπλισμού σε βιομηχανία και επιχειρήσεις.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και να δηλώσετε συμμετοχή. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου αμέσως μετά την εγγραφή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Τομέα Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Δικτύων & Περιφερειακής Πολιτικής του ΣΕΒ: κα. Κατερίνα Τσούτσικα | Τ: 211 500 6120 | E: industrial@sev.org.gr

Περισσότερα...

Χορηγοί της εκδήλωσης

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ