Απρ 13

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕΒ: «Χρηματοδότηση της ανάπτυξης μετά την πανδημία: Το νέο ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης»

Ο ΣΕΒ ξεκινά μια σειρά ανοιχτών ενημερωτικών συνεδριάσεων του Γενικού Συμβουλίου με θέμα τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης μετά την πανδημία. Στόχος των συνεδριάσεων είναι η παρουσίαση των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων που είναι διαθέσιμα στις επιχειρήσεις. Οι συνεδριάσεις αυτές θα πραγματοποιούνται ψηφιακά. Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του ΣΕΒ και να υποβάλλουν ερωτήσεις είτε «ζωντανά», είτε γραπτώς.

Η πρώτη ψηφιακή συνεδρίαση με θέμα «Χρηματοδότηση της Ανάπτυξης μετά την πανδημία: Το νέο ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 και ώρες 17:00-19:00. Σκοπός της είναι η αναλυτική ενημέρωση, η τεχνική περιγραφή, τα κριτήρια, οι διαδικασίες και οι προϋποθέσεις των εργαλείων αυτών.

Στη συνεδρίαση, την οποία θα προλογίσουν και θα συντονίσουν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΕΒ κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΣΕΒ κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης, θα παραστούν και θα συζητήσουν με τα μέλη του ΣΕΒ, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και Ταμείου Συνοχής κ. Γιώργος Ζερβός, καθώς και ο Διοικητής του Ταμείου Ανάπτυξης στην Ελλάδα κ. Νίκος Μαντζούφας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Γ. Ξηρογιάννη, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του ΣΕΒ (Ε.: industrial@sev.org.gr, Τ.: 211 5006 120).

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου.

Χορηγοί της εκδήλωσης

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ