Νοέ 06

Ομιλία του Dr Walter Eichendorf, αναπληρωτή διευθυντή της HVBG, με θέμα: «Ασφαλιστική κάλυψη του επαγγελματικού κινδύνου στη Γερμανία – Οργάνωση και εμπειρίες»

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ομιλία του Dr Walter Eichendorf, αναπληρωτή διευθυντή της Κεντρικής Ένωσης των Γερμανικών Επαγγελματικών Συνδέσμων (HVBG), με θέμα: «Ασφαλιστική κάλυψη του επαγγελματικού κινδύνου στη Γερμανία – Οργάνωση και εμπειρίες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2006 και ώρα 10:30 στην αίθουσα του ΚΕΚ του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. (Λιοσίων 143 και Θειρσίου 6, Αθήνα). Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Ε. Ζαρέντη (τηλ. 210 8200155) ή στην κα Ι. Ριζάκου (τηλ. 210 8200195).

O Dr. Walter Eichendorf θα παρουσιάσει και αναλύσει το σύστημα της υποχρεωτικής ασφαλιστικής κάλυψης του επαγγελματικού κινδύνου στη χώρα του. Σημειώνεται ότι η HVBG προωθεί τα κοινά συμφέροντα 26 γερμανικών κλαδικών επαγγελματικών συνδέσμων που καλύπτουν το σύνολο σχεδόν των οικονομικών δραστηριοτήτων. Ο γερμανικός ομοσπονδιακός νόμος αναθέτει στους συνδέσμους το καθήκον της αποζημίωσης σε περίπτωση επαγγελματικής ασθένειας και ατυχήματος. Σε επίπεδο αποφάσεων υπάρχει ισότιμη συμμετοχή εκπροσώπων των εργοδοτών και των εργαζομένων, η χρηματοδότηση όμως γίνεται αποκλειστικά από τις εισφορές των εργοδοτών.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ