Οκτ 23

Καθοδηγώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Τόπος διεξαγωγής: Αlba Graduate Business School, The American College of Greece, Ξενίας 6-8, 11528 Αθήνα, Πλατεία Μαβίλη

Μέγιστος Αριθμός ατόμων: 80

Κόστος συμμετοχής: δωρεάν

Προθεσμία αίτησης συμμετοχής: 18/10/2019 – a first come first served policy will be followed

O ΣΕΒ και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, σας προσκαλούν στη δεύτερη εκ των τεσσάρων ομιλιών του δεύτερου έτους λειτουργίας του «ΣΕΒ – Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία (SEV Center of Excellence in Creative Leadership)» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 18:00 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Alba Graduate Business School, The American College of Greece (Ξενίας 6-8, Αθήνα).

Το Κέντρο, καρπός της συνεργασίας των δύο οργανισμών, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πυρήνα αριστείας για ηγέτες με όραμα και ικανότητες, καλλιεργώντας και βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε καινοτομία και εξωστρέφεια, μέσα από την ανάπτυξη, μεταφορά και διάδοση διοικητικών γνώσεων και πρακτικών.

Η ομιλία με θέμα «Καθοδηγώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό» θα πραγματοποιηθεί από τον Dr. Gianvito Lanzolla, Professor of Strategy, Cass Business School, City, University of London. Η ομιλία θα είναι διαδραστική αφού σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν, να αναρωτηθούν, να συζητήσουν και να εξελιχθούν μέσω αυτής.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Τι σημαίνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός για την ηγεσία στην ψηφιακή εποχή; Σε αυτήν τη συζήτηση, στηριζόμενος πάνω στην έρευνά του με πολλές, εν τη γενέσει τους ψηφιακές, εταιρείες οι οποίες αναπτύχθηκαν επιτυχώς, αλλά και με υπάρχουσες εταιρείες που ασπάστηκαν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ο Καθηγητής Lanzolla θα αναδείξει τις θεμελιώδεις αλλαγές που η αυξανόμενη διείσδυση των ψηφιακών τεχνολογιών πυροδοτεί στις δεξιότητες, την κουλτούρα, τα κίνητρα και τις δομές μίας εταιρείας. Στη συνέχεια, θα συζητήσει για τις επιπτώσεις και τις νέες επιταγές στην ηγεσία των ανθρώπων και των οργανισμών στην ψηφιακή εποχή.

Σε ποιους απευθύνεται

• Ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18:00 Προσέλευση – Welcome Coffee

18:10 Παρουσίαση Ομιλητή / Χαράλαμπος Μαινεμελής, Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Alba Graduate Business School, Διευθυντής του ΣΕΒ Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία

18:30 «Καθοδηγώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό» / “Leading the digital transformation” | Dr. Gianvito Lanzolla, Professor of Strategy, Cass Business School, City, University of London.

19.15 Συζήτηση
Συντονίζει ο Χαράλαμπος Μαινεμελής, Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Alba Graduate Business School, Διευθυντής του ΣΕΒ Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία

20:00 Λήξη – Cheese & Wine

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ