Ιούν 22

Η Hewlett Packard Enterprise (HPE) διοργανώνει το Digital Game Changers

Mε θέμα «Θωρακίζοντας Ψηφιακά την Ελληνική Οικονομία», η HPE στοχεύει στην εξέλιξη του ψηφιακού μετασχηματισμού, αλλά και του τρόπου που οι άνθρωποι ζουν κι εργάζονται

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2020 – Η Hewlett Packard Enterprise Greece διοργανώνει το Digital Game Changers, μία διαδικτυακή συζήτηση με στόχο να εντοπιστούν οι προοπτικές που δημιουργεί η ψηφιακή ασπίδα για την Ελληνική Οικονομία στη μετα-COVID 19 εποχή, την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 2:30μμ. Ο διάλογος πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου «HPE Discover Virtual Experience» που θα λάβει χώρα 23-25 Ιουνίου 2020.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρη Ζαριφόπουλο και επιλεγμένων Chief Information Officers από όλο το φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Συγκεκριμένα, στο πάνελ θα συμμετάσχουν οι κ.κ.: Ηλίας Κυριακάκης, μέλος του Δ.Σ. και CIO του Ομίλου Grecotel, Γιάννης Παπίδης, Chief Technology & Business Change Officer, Κωτσόβολος (Dixons SE Europe A.E.B.E.), Σπυρίδων Τζαμτζής, Group IT Director, Alpha Bank και Σάββας Τορτοπίδης, Chief Information Officer, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HPE για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μιχάλης Κασιμιώτης, δήλωσε: «Στην HPE Greece, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου HPE Discover Virtual Experience διοργανώνουμε το Digital Game Changers, webinar επικεντρωμένο στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Στη δύσκολη κοινωνοοικονομική συγκυρία που διανύουμε, δίνουμε το βήμα σε κορυφαίους Chief Information Officers με στόχο να ανοίξουμε έναν γόνιμο διάλογο για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού, τον οποίο και επίσπευσε η εποχή του COVID-19, καθιστώντας τον ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επιβιώσουν. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να βοηθούμε ενεργά την κοινωνία και τις επιχειρήσεις να αγκαλιάσουν το μέλλον και να εφαρμόσουν αποτελεσματικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού. Πιστοί στη δέσμευσή μας να εξελίσσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν κι εργάζονται, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε ακόμα πιο ενεργά στο «ψηφιακό άλμα» που καλείται να πραγματοποιήσει η χώρα μας με στόχο να προλάβει το ταχύτατο «τραίνο» της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους εδώ.

Σχετικά με την Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Η εταιρεία είναι ένας παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη έξυπνων λύσεων που επιτρέπουν στους πελάτες της να καταγράφουν, να αναλύουν και να ενεργούν επάνω σε δεδομένα (data) απρόσκοπτα από τo άκρο (edge) μέχρι το cloud. Η HPE συμβάλλει στην επιτάχυνση των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων των πελατών οδηγώντας σε καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα, δημιουργώντας νέες εμπειρίες πελατών και εργαζομένων και αυξάνοντας την επιχειρησιακή αποδοτικότητα σήμερα και στο μέλλον.
X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ