Μαρ 11

“FOODEX JAPAN 2008”, Διεθνής έκθεση Τροφίμων & Ποτών, 11-14 Μαρτίου 2008, Τόκιο Ιαπωνίας

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) οργανώνει και φέτος  τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στη  μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ”FOODEX 2008”, 11 έως 14 Μαρτίου 2008, στο Τόκιο της Ιαπωνίας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, πολυ-λειτουργικό χώρο 204 τ.μ. στην περιοχή των εισαγόμενων προϊόντων, «IMPORT» section,. Η καινοτόμος αυτή πρωτοβουλία του Συνδέσμου, δίνει την ευκαιρία σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα στοχευμένο κοινό, με αναλογικά χαμηλό κόστος.
Η βασική καινοτομία έγκειται στη διασφάλιση παρουσίας στην περιοχή «Εισαγωγέων» (Import), όπου δεν επιτρέπονται αυτόνομες συμμετοχές ξένων (μη-ιαπωνικών επιχειρήσεων), παρά μόνο μέσω Ιάπωνα εισαγωγέα. Η περιοχή Import της Foodex χαρακτηρίζεται από υπερδιπλάσια επισκεψιμότητα σε σχέση με άλλα περίπτερα, καθώς προσελκύει το αποκλειστικό ενδιαφέρον των μικρο-μεσαίων Ιαπώνων χονδρεμπόρων. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται για τους Έλληνες εκθέτες η στοχευμένη προώθηση σε μία πολύ σημαντική ομάδα ξένου αγοραστικού κοινού ελληνικών προϊόντων στην Ιαπωνία. Καθώς οι χονδρέμποροι μπορούν να κάνουν μικρές σε ποσότητα παραγγελίες, η προοπτική άμεσης συνεργασίας είναι εφικτή, ακόμα και για τις Ελληνικές επιχειρήσεις μικρού μεγέθους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής με τον ΣΕΒΕ (Tηλ. 2310 535333, fax 2310 543232 κα Τάνια Ζιάκα email: tz@seve.gr, κα Μαίη Δεμερτζή, email: md@seve.gr).
X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ