Δεκ 04

Επιχειρηματική αποστολή ΣΕΒ στην Αλβανία, Τίρανα, 4-6/12/2012

Επιχειρηματική Αποστολή στην Αλβανία διοργανώνει ο ΣΕΒ στο πλαίσιο τριμερούς Επιχειρηματικού Φόρουμ Ελλάδας-Αλβανίας-Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012. Το Φόρουμ διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Τιράνων σε συνεργασία με το UNDP (Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ηνωμένων Εθνών) με το οποίο ο ΣΕΒ έχει αναπτύξει σειρά κοινών δράσεων και τον Επιχειρηματικό Φορέα Turkonfed της Τουρκίας. Στόχος της εκδήλωσης είναι να πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β μεταξύ ελληνικών, αλβανικών και τουρκικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς κυρίως δομικών υλικών, τροφίμων-ποτών, τεχνολογιών πληροφορικής, συσκευασιών, μεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας, τουρισμού, συμβουλευτικών υπηρεσιών, αλλά και άλλων.

Στη διάρκεια του Φόρουμ θα γίνουν παρουσιάσεις για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Αλβανία και στην Τουρκία σε συγκεκριμένους τομείς, ενώ στο δεύτερο μέρος θα γίνουν οι προγραμματισμένες συναντήσεις των ελληνικών εταιριών τόσο με αλβανικές όσο και με τουρκικές με βάση το αντικείμενο και το ειδικό ενδιαφέρον κάθε συμμετέχουσας εταιρίας. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Φόρουμ καθώς και η δήλωση συμμετοχής την οποία οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη το συντομότερο δυνατό στον ΣΕΒ (ir@sev.org.gr;patsiavos@sev.org.gr , υπόψη κ. Γ. Πατσιαβού, Συντονιστή Διεθνών Σχέσεων, T. 2115006144). Επισημαίνεται ότι αντίστοιχη διαδικασία ακολουθούν και οι φορείς στην Αλβανία και στην Τουρκία και με βάση την έγκαιρη υποβολή συμμετοχών θα προγραμματισθούν και οι Β2Β επαφές. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στο Φόρουμ εκτός από τα έξοδα ταξιδιού που αναλαμβάνονται από τους συμμετέχοντες.

Πρόκειται για μία ακόμη δράση υποστήριξης της εξωστρέφειας που προωθεί ο ΣΕΒ με αντικείμενο την πρακτική δικτύωση με εταίρους από αγορές -στόχους και προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται όπως μας το γνωρίσουν.

 • Διαβάστε εδώ το Πρόγραμμα του Φόρουμ. 
 • Συμπληρώστε εδώ την Αίτηση Συμμετοχής.
X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ