Δεκ 06

«Επενδύουμε στην Έρευνα, συνεργαζόμαστε για την Ανάπτυξη», εκδήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης και της ΓΓΕΤ για τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και του ερευνητικού δυναμικού της χώρας

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, προσκαλούν εκπροσώπους των επιχειρήσεων και του ερευνητικού δυναμικού της χώρας, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 16:00, στην εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα «επενδύουμε στην Έρευνα, συνεργαζόμαστε για την Ανάπτυξη».

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ερμής»  του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕΑ) και πρόκειται να διαρκέσει τρεις ώρες, εκπρόσωποι των επιχειρήσεων και του ερευνητικού δυναμικού της χώρας θα καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με την προώθηση της συνεργασίας σε θέματα Ε&Τ, με στόχο την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των ερευνητών για την εξυπηρέτηση των αναγκών των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύντομες ομιλίες από εκπροσώπους των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων διάρκειας δύο ωρών, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση μίας ώρας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η πρώτη από μία σειρά ενεργειών με στόχους, τη συνειδητοποίηση ότι η καινοτομία αποτελεί για τις επιχειρήσεις μονόδρομο για την επιβίωσή τους σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων για έρευνα στην Ελλάδα μέσω συνεργασιών με το ερευνητικό δυναμικό της χώρας. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις των επιμέρους κλάδων με τα αντίστοιχα ερευνητικά κέντρα, με σκοπό να βρεθούν συγκεκριμένοι τρόποι υλοποίησης της συνεργασίας αυτής.

Κατεβάστε εδώ την πρόσκληση της εκδήλωσης.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ