Ιούν 24

Δράση Δικτύωσης «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: Επιχειρηματική Καινοτομία και Αναπτυξιακές Προοπτικές»

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, με την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούν την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 09:30 στην Εκδήλωση Δικτύωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29), με θέμα: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: Επιχειρηματική Καινοτομία και Αναπτυξιακές Προοπτικές.
Η δράση αυτή έχει ως στόχο την καθοδήγηση (mentoring) των στελεχών επιχειρήσεων στην ανάπτυξη των απαιτούμενων δικτυώσεων και συνεργασιών για την υλοποίηση των καινοτομιών που σχεδιάστηκαν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας “INNOVATION EXPERT – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ” που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι η Πρωτοβουλία Καινοτομίας του ΣΕΒ υλοποιείται δυναμικά, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών στις δράσεις επιμόρφωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και δικτύωσης. Στην Πρωτοβουλία εντάσσονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 460 στελέχη από περίπου 230 επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η συγκεκριμένη Εκδήλωση Δικτύωσης εντάσσεται στο έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Αντίστοιχες δράσεις δικτύωσης πραγματοποιούνται και σε άλλες Περιφέρειες της χώρας κατά το τρέχον χρονικό διάστημα.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα (πατήστε εδώ) της Εκδήλωσης.

Αναλυτικές πληροφορίες διατίθενται επίσης στην ιστοσελίδα: www.sev4enterprise.org.gr (Καινοτομία), καθώς και από τους συνεργαζόμενους φορείς:

ΣΕΒ / Αθήνα, τηλ.: 211 5006 118211 5006 118, e-mail: sev4enterprise@sev.org.gr

ΕΒΕΘ / Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 370132, email: root@ebeth.gr

Ανάδοχος Έργου: Ένωση Εταιρειών ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ ΑΕ – PLANET ΑΕ, τηλ.: 210 4629300, 210 6905000, e-mail: innovationexpert@apopsi.gr

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ