Οκτ 21

Δράση Δικτύωσης “Ενίσχυση καινοτομικού προσανατολισμού στελεχών και επιχειρήσεων”

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00, στην Εκδήλωση Δικτύωσης στην Καλαμάτα (στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας Ανάπτυξης & Προόδου Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων), με θέμα: “Ενίσχυση καινοτομικού προσανατολισμού στελεχών και επιχειρήσεων”.

Η δράση αυτή, που θα υλοποιηθεί υπό μορφή Εργαστηρίου Δικτύωσης (workshop), έχει ως αντικείμενο την ενίσχυση των δεξιοτήτων των στελεχών για τη συντήρηση «ανοικτού» περιβάλλοντος καινοτομίας και την καλλιέργεια στάσεων και πρακτικών συνεργασίας για την καινοτομία μέσα στις επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, προσφέρεται στα στελέχη των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην Πρωτοβουλία Καινοτομίας, η ευκαιρία δικτύωσης και πρόσβασης σε καθοδήγηση (mentoring), με στόχο την ανάπτυξη των απαιτούμενων συνεργασιών για την υιοθέτηση των καινοτομιών που σχεδιάστηκαν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας “INNOVATION EXPERT – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ” που βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης.

Στις δράσεις επιμόρφωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και δικτύωσης της Πρωτοβουλίας Καινοτομίας του ΣΕΒ, που εντάσσεται στο Έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» 2007 – 2013 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, συμμετέχουν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 460 στελέχη από περίπου 230 επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο. Αντίστοιχες δράσεις δικτύωσης πραγματοποιούνται και σε άλλες Περιφέρειες κατά το τρέχον χρονικό διάστημα.

Η είσοδος των στελεχών στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα (πατήστε εδώ) της Εκδήλωσης.

Αναλυτικές πληροφορίες διατίθενται επίσης στην ιστοσελίδα: www.sev4enterprise.org.gr (Καινοτομία), καθώς και από τους συνεργαζόμενους φορείς:

 • ΣΕΒ / Αθήνα, τηλ.: 211 5006 118211 5006 118, e-mail: sev4enterprise@sev.org.gr
 • Συνεργαζόμενος Φορέας: Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, τηλ.: 272 1024 174272 1024 174 , e-mail: kek@etappeloponnisos.gr
 • Ανάδοχος Έργου: Ένωση Εταιρειών ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ ΑΕ – PLANET ΑΕ,
  τηλ.: 210 4629 300210 4629 300, 210 6905000, e-mail: innovationexpert@apopsi.gr

Προσβλέπουμε στην ανταπόκρισή σας και στη συμμετοχή σας σε αυτή τη δυναμική αναπτυξιακή σύμπραξη!

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ