Μαρ 22

Δημιουργικότητα και Αισθητική: Η Περίπτωση των Σεφ με Αστέρια Michelin

Ο ΣΕΒ και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece σας προσκαλούν στην ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών του ΣΕΒ – Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία (SEV Center of Excellence in Creative Leadership), την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 18:00, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Alba Graduate Business School, The American College of Greece (Ξενίας 6-8, Αθήνα).

Το Κέντρο, καρπός της συνεργασίας των δύο οργανισμών, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πυρήνα αριστείας για ηγέτες με όραμα και ικανότητες, καλλιεργώντας και βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους στην καινοτομία και την εξωστρέφεια, μέσα από την ανάπτυξη δεξιοτήτων, τη μεταφορά γνώσεων και τη διάχυση πρακτικών. Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ διοργανώνει μία ετήσια σειρά συζητήσεων με καλεσμένους διακεκριμένους μελετητές και ακαδημαϊκούς, με σκοπό τη διάχυση σε φοιτητές, στελέχη και την κοινωνία ευρύτερα, πρωτοποριακής και εφαρμόσιμης γνώσης αναφορικά με τη δημιουργική ηγεσία. Οικοδεσπότης της Σειράς συζητήσεων: «Ηγούμαστε Δημιουργικά» είναι ο Διευθυντής του Κέντρου, Καθηγητής Μπ. Μαινεμελής.

Η ομιλία με θέμα «Δημιουργικότητα και Αισθητική: Η Περίπτωση των Σεφ με Αστέρια Michelin» / “Creativity and Aesthetics: The Case of Michelin-starred Chefs” θα πραγματοποιηθεί από τον Marc Stierand, Associate Professor of Service Management & Director of the Institute of Business Creativity at Ecole Hôtelière de Lausanne, HESSO/University of Applied Sciences Western Switzerland. Η ομιλία θα είναι διαδραστική, αφού σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν, να αναρωτηθούν, να συζητήσουν και να εξελιχθούν μέσω αυτής. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά – δεν θα υπάρχει μετάφραση.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η αισθητική διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, υπηρεσιών και εμπειριών των χρηστών και των πελατών. Οι δημιουργικοί ηγέτες βασίζονται στο κριτήριο αισθητικής τους ώστε να συνδέσουν και να ενσωματώσουν τις πολλαπλές και συχνά αντικρουόμενες και επιτακτικές ανάγκες σε καινοτόμες και ελκυστικές λύσεις. Αντλώντας από την εκτενή του έρευνα στον κόσμο της διεθνούς υψηλής γαστρονομίας, ο Δρ Marc Stierrard, Associate Professor of Service Management & Director of the Institute of Business Creativity at Ecole Hôtelière de Lausanne, θα μοιραστεί τις σκέψεις του σχετικά με το πώς οι βραβευμένοι με αστέρια Michellin σεφ εμπλέκονται με πολύπλοκες μορφές αισθητικής σύνθεσης που αντανακλά τη μοναδική δημιουργική τους ταυτότητα.

Σε ποιους απευθύνεται

• Ανώτερα και ανώτατα στελέχη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18:00 Προσέλευση – Welcome Coffee

18:10 Καλωσόρισμα/Χαιρετισμοί

• Κωνσταντίνος Αξαρλόγλου, Πρύτανης Alba Graduate Business School, Καθηγητής Διεθνών Επιχειρήσεων και Στρατηγικής

• Άκης Σκέρτσος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΒ

18.20 Παρουσίαση Ομιλητή

• Χαράλαμπος Μαινεμελής, Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Alba Graduate Business School, Διευθυντής του ΣΕΒ Κέντρου Αριστείας στη Δημιουργική Ηγεσία

18:30 «Δημιουργικότητα και Αισθητική: Η Περίπτωση των Σεφ με Αστέρια Michelin» / “Creativity and Aesthetics: The Case of Michelin-starred Chefs”

• Marc Stierand, Associate Professor of Service Management & Director of the Institute of Business Creativity at Ecole Hôtelière de Lausanne, HESSO/University of Applied Sciences Western Switzerland.

19.15 Συζήτηση

• Συντονίζει ο Χαράλαμπος Μαινεμελής, Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Alba Graduate Business School, Διευθυντής του Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία

20:00 Λήξη

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών
Πληροφορίες

Γενικά για τα Cookies

Θεωρούμε σημαντικό να ξέρετε ποια είναι τα cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα μας και για ποιούς λόγους αυτά χρησιμοποιούνται. Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση και προστασία σας αλλά και η καλύτερη εμπειρία από την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας.

Έτσι χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργίας της, τη σωστή περιήγηση σας, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου βασιζόμενο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Επίσης, τα cookies χρησιμοποιούνται για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο του ιστοτόπου.

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφορίας (αρχεία), με τη μορφή απλού κειμένου, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας (ή σε άλλες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως ένα smartphone ή tablet) όταν επισκέπτεστε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο. Τα Cookies δεν προκαλούν κάποια βλάβη στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτόν. Χωρίς αυτά, οι προσωπικές σας προτιμήσεις θα ήταν αδύνατον να αποθηκευτούν και κάθε φορά που θα μπαίνατε σε μία ιστοσελίδα, θα ήταν σαν να μπαίνατε για πρώτη φορά. Τα cookies είναι απόλυτα ασφαλή και δεν αποθηκεύουν διευθύνσεις email ή αριθμούς τηλεφώνου.

 

Ποια Cookies χρησιμοποιούνται;

Η ιστοσελίδα μας όπως και όλες οι ιστοσελίδες, για να λειτουργήσει ομαλά και να εξυπηρετήσει στο μέγιστο τον χρήστη, χρησιμοποιεί cookies. Στα επόμενα tabs αναλύουμε τις τέσσερις κατηγορίες που χρησιμοποιούνται

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας.

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ