Μαρ 07

Digital Disruption Sessions powered by VALUECOM στο Delphi Economic Forum V

Στις 7 Μαρτίου 2020,  στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum V, η τεχνολογία συναντά το μάρκετινγκ & την επικοινωνία 

Keynote speakers ο ανθρωπολόγος/ οικονομολόγος Dr. Jason Hickel και η Carla Buzasi, MD WGSN

Το Σάββατο 7 Μαρτίου, τα Digital Disruption Sessions, powered by VALUECOM, στο Delphi Economic Forum V, ξεκινούν για 3η χρονιά τη συζήτηση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και την επίδρασή τους στο χώρο του μάρκετινγκ, των επιχειρήσεων και της επικοινωνίας, με τη συμμετοχή ομιλητών διεθνούς βεληνεκούς.

Τα Digital Disruption Sessions θα ξεκινήσουν με την παρουσίαση της έρευνας “Breaking the glass ceiling” που αφορά στη θέση των γυναικών και τις έμφυλες διακρίσεις στο χώρο εργασίας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Vodafone Ελλάδας, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, The American College of Greece και τον Οργανισμού για την Επαγγελματική Ενδυνάμωση των Γυναικών Women On Top, με την υποστήριξη της VALUECOM. Στη συζήτηση που θα συντονίσει η δημοσιογράφος Στέλλα Κάσδαγλη, η Μαρία Σκάγκου (Director of Legal and Regulatory Affairs and Corporate Security & Corporate Relations, Vodafone Greece) θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα της έρευνας και θα τα συζητήσει με τις Εύα Καϊλή (Member of the European Parliament, EP Chair for AI, Science & Tech), Τίνα Ζουρνατζή, (Head of Unit for Strategic Communication at the European Commission’s Directorate General for Communication), Πηνελόπη Ζαούδη (Senior Culture & Entertainment Manager, Johnnie Walker Europe) και Έφη Πρεσβεία (Cyprus Lead, Digital & New Business Greece, Accenture).

Το 2ο session, θα εστιάσει στην τεχνολογία, στις ραγδαίες αλλαγές που θα δούμε στον τρόπο ζωής μας αλλά και στον καταναλωτή του μέλλοντος. Ο Σταύρος Ιωάννου, Αναπληρωτής Δ. Σύμβουλος & Group Chief Οperating Οfficer (COO) της Eurobank, θα μιλήσει για την οπτική της τράπεζας απέναντι στις αλλαγές αυτές και θα συστήσει στο κοινό την Carla Buzasi, Managing Director, WGSN, που θα μας μιλήσει για τον καταναλωτή της επόμενης δεκαετίας.

Ο Αλέξανδρος Μάνος, CEO της VALUECOM, υποδέχεται τον Dr. Jason Hickel, ανθρωπολόγο & οικονομολόγο στο London School of Economics και συγγραφέα με πλούσια κοινωνική δράση. Με τίτλο «You cannot have infinite growth on a finite planet» ο Dr Hickel θα αναφερθεί στην εμμονή μας με τη συνεχή ανάπτυξη και θα αναζητήσει μια πιο βιώσιμη προοπτική.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τις συζητήσεις, κάνοντας κράτηση εδώ: https://digitaldisruptionsessions.gr/#register

Τα  Digital Disruption Sessions πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Eurobank και αποτελούν project της VALUECOM, Full Stack Marketing Agency.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους:

VALUECOM, 210 3252103, Κορίνα Καλπακή, korina_kalpaki@valuecom.gr & Μαρίζα Ευσταθίου, mariza_efstathiou@valuecom.gr

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ