Απρ 22

Διακεκριμένοι ερευνητές διεθνούς εμβέλειας και εκπρόσωποι σημαντικών οικογενειών που επιχειρούν στο 6ο (ψηφιακό) Family Business Forum της KPMG

Στις 22 Απριλίου 2021, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Family Business Forum της KPMG στην Ελλάδα, σε ψηφιακό περιβάλλον. Σκοπός του φετινού Forum είναι να αναδείξει τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των οικογενειακών επιχειρήσεων, αλλά και τις πρακτικές που μετουσιώνουν την άρρητη γνώση και εμπειρία των οικογενειών που επιχειρούν σε εμπεριστατωμένες επιχειρηματικές στρατηγικές.

H διεθνούς φήμης ερευνήτρια και επί χρόνια σύμβουλος μεγάλων οικογενειών που επιχειρούν, στην Ελβετία και σε άλλες χώρες παγκοσμίως, Dr. Claudia Binz Astrachan θα μιλήσει στο 6ο Family Business Forum για τη σημασία και την ανάπτυξη των ιδιαίτερων δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη διακυβέρνηση των οικογενειακών επιχειρήσεων. Ο Αν.Καθηγητής Διεθνούς Μάρκετινγκ Μάρκος Τσόγκας θα μιλήσει για τις προκλήσεις που καλούνται να διαχειριστούν οι οικογενειακές επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να επεκταθούν στις διεθνείς αγορές. Δυνατό είναι το «παρόν» των ελληνικών οικογενειών που επιχειρούν, με τους (σε αλφαβητική σειρά) Χρυσούλα Αναστασοπούλου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΚΡΙΝΟΣ, Ευθύμη Ευθυμιάδη, Αντιπρόεδρο της REDESTOS – Efthymiadis Agrotechnology Group, Άννα Καμαρίδη, Αντιπρόεδρο της Καμαριδης GlobalWire, Δημήτρη Σαράντη, Πρόεδρο Δ.Σ. της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ» και Παναγιώτη Τσινάβο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΚΡΙ-ΚΡΙ, οι οποίοι θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τον Βαγγέλη Αποστολάκη, Αντιπρόεδρο της KPMG στην Ελλάδα.

Στο Forum ο Βαγγέλης Αποστολάκης, θα παρουσιάσει επίσης τα σημαντικότερα ευρήματα της Παγκόσμιας Έρευνας που διεξήγαγε η KPMG με το STEP Project Global Consortium για τις στρατηγικές που υιοθέτησαν οι οικογενειακές επιχειρήσεις για να αντιμετωπίσουν την πανδημία του COVID-19 καθώς και δεδομένα συγκριτικής αξιολόγησης των ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων.

Χορηγοί του Forum είναι το Ekali Club και η Genesis Pharma. Τo Forum πραγματοποιείται με την Τιμητική Υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών-Ε.ΕΝ.Ε, του ΣΕΒ, του ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων, του Family Business Network Greece και του Συλλόγου Αποφοίτων London School of Economics.

Η εγγραφή στο Forum είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ