Οκτ 15

Διαδικτυακό Συνέδριο με τίτλο: Γαλλία-Ελλάδα: χωροταξικός σχεδιασμός. Διασταυρούμενες ματιές

Το Εργαστήριο Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο και το Πανεπιστήμιο Boulogne sur Mer, (ULCO), Συνέδριο με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών (μεταξύ Ελλάδας – Γαλλίας) σε διάφορα θεματικά πεδία του χωρικού σχεδιασμού όπως, η διαχείριση του θαλάσσιου και παράκτιου χώρου, η σχέση της χωροταξίας με τις νέες τεχνολογίες και την κλιματική αλλαγή, η βιομηχανική πολιτική για την οργανωμένη ανάπτυξη των παραγωγικών δραστηριοτήτων κ.α.

Το Συνέδριο, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΒΣΕ και άλλων φορέων, στοχεύει στην ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ Γαλλίας -η οποία διαθέτει μακρά παράδοση στα θέματα του χωρικού σχεδιασμού- και Ελλάδας και φιλοδοξεί να αναδείξει τη σημασία του χωρικού σχεδιασμού ως μέσου για την επίλυση των σύνθετων κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών ζητημάτων και στη δημιουργία μιας «νέας χωροταξικής σκέψης», στην κατεύθυνση επίλυσης των σημερινών προβλημάτων.

Στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Σύγχρονα ζητήματα χωρικού σχεδιασμού στην «εποχή» της κλιματικής αλλαγής συμμετέχει ο Διευθυντής του Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών του ΣΕΒ κ. Μητσόπουλος Μιχάλης ενώ εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν η κα Μαγγανά – Κακαουνάκη, Μέλος ΔΣ ΣΒΣΕ, Διευθύνουσα Σύμβουλος «ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. ΑΕ» και μέλος της Επιτροπής Χωροταξίας του ΣΕΒ και ο κ. Λαϊνάς Ιωάννης, Associate Advisor Τομέα ΕΠΕΡ-ΣΕΒ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο εδώ.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου διαθέσιμο εδώ.

Η Παρουσίαση του κ. Λαϊνά Ιωάννη Associate Advisor Τομέα ΕΠΕΡ-ΣΕΒ, με τίτλο «Εξελίξεις και προκλήσεις για την ανάπτυξη βιομηχανικών περιοχών στην Ελλάδα» διαθέσιμη εδώ.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ