Φεβ 18

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση «Πρόσφατες κανονιστικές παρεμβάσεις χωροταξίας και αδειοδότησης»

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική συζήτηση με θέμα: «Πρόσφατες κανονιστικές παρεμβάσεις χωροταξίας και αδειοδότησης», την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου (15.00-16.30).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας για τις πρόσφατες κανονιστικές παρεμβάσεις σε θέματα χωροταξίας και αδειοδοτήσεων, όπως και τις αλλαγές που επιφέρουν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Η ενημέρωση θα αφορά μεταξύ άλλων:

 • Τον Ν. 4635/2019 «Επενδύω στην Ελλάδα» (αδειοδότηση μεταποιητικών επιχειρήσεων, αδειοδότηση σε επιχειρηματικά πάρκα, περιβαλλοντική αδειοδότηση).
 • Την ΚΥΑ Αριθμ. οικ. 92108/1045/Φ.15 για τις νέες περιβαλλοντικές κατατάξεις (κατάργηση «Οχλήσεων», εκσυγχρονισμός κριτηρίων κατάταξης, μετάπτωση εντός ΕΠ, επικαιροποίηση Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων)
 • Την ΚΥΑ Αριθμ. Φ/Α.15/3/οικ.112239/1270 για το Επιχειρηματικό Πάρκο Μεμονωμένης Μεγάλης Μονάδας (διαδικασία καθορισμού, οριοθέτησης και οργάνωσης, των απαιτούμενων δικαιολογητικών, του τρόπου λειτουργίας και διαχείρισης του ΕΠΜΜΜ)
 • Τον Ν. 4759/2020 για τον εκσυγχρονισμό της πολεοδομικής και χωροταξικής νομοθεσίας (βασικές παρεμβάσεις, βελτιώσεις και εκκρεμή ζητήματα, θέματα μεταβατικών διατάξεων)
 • Τα ζητήματα εφαρμογής του αναθεωρημένου Περιφερειακού Χωροταξικού Πλαισίου Θεσσαλίας, υπό το πρίσμα του Ν. 4759/2020 και των ευκαιριών του Ταμείου Ανάκαμψης.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου

Την εκδήλωση μπορεί παρακολουθήσει το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, στελέχη επιχειρήσεων, μηχανικοί κ.α., ενώ στο τέλος θα υπάρξει δυνατότητα και συζήτηση με τους ομιλητές.

Πληροφορίες: κ. Κωνσταντίνος Γρηγορίου, ΣΘΕΒ, Τ: 2410555507, Ε: sthev@sthev.gr – κα Μαρία Μποζούδη, ΣΕΒ, Τ: 211 5006155, E: mbozoudi@sev.org.gr

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ