Ιούλ 03

8ο Διεθνές Venture Capital Forum, 3-4 Ιουλίου 2007

Οι εργασίες του 8ου Διεθνούς Venture Capital Forum θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Ιουλίου 2007 σto Ξενοδοχείο GRANDE BRETAGNE. Το Forum, που συνδιοργανώνεται από το ΕΛΚΕ, το ΤΑΝΕΟ και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ αποτελεί έναν επιτυχημένο πλέον θεσμό, το μοναδικό Venture Capital Forum στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Φέτος στο πλαίσιο του Forum 18 εταιρείες venture capital από Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ θα συμμετάσχουν σε περίπου 200 επιχειρηματικές συναντήσεις. Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι οι εξής: ALPHA VENTURES, ATTICA VENTURES, CAPITAL CONNECT VENTURE PARTNERS, DRAPER FISHER JUVERSTON, ERMIS RESEARCH AND INCUBATOR CENTRE, GLOBAL FINANCE, I4G –EUROCONSULTANTS, IBG MANAGEMENT, I-CUBE, ΝΒGI VENTURES, NOTOS ASSOCIATES, PARTHENON TRUST, PANCRETAN VC, SFS GROUP, TECHNOPOLIS THESSALONIKI, THERMI, VELTI, 7L CAPITAL PARTNERS.
Τις εργασίες της πρώτης μέρας, Τρίτη 3 Ιουλίου 2007, θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης. Το συνεδριακό μέρος περιλαμβάνει συζητήσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν έλληνες και ξένοι venture capitalists και policy makers σε θεματικά πάνελ ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, όπως οι τάσεις και οι προοπτικές των χρηματοδοτήσεων μέσω κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών σε ελληνικές και διεθνείς αγορές, το οποίο θα συντονίσει ο κ. Γ. Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Ventures, κλάδοι και μέθοδοι με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, που θα συντονίσει ο Καθ. Γ. Προβόπουλος Αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, επενδυτική ετοιμότητα και εταιρική διακυβέρνηση, που θα συντονίσει ο κ. Α. Ζομπανάκης, Vector Partners και μέλος ΔΣ του ΤΑΝΕΟ, στρατηγικές εξόδου, στο οποίο θα συμμετάσχει ο κ. Σ. Καπράλος Πρόεδρος του ΧΑ και θα συντονίσει ο Καθ. Ν. Χαριτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΝΕΟ, και τέλος, επενδύσεις με σημαντική προστιθέμενη αξία στη χώρα, που θα συντονίσει η Καθ. Ελ. Λουρή, Οικονομική Σύμβουλος του Πρωθυπουργού. Θα ακολουθήσει η ομιλία του Υπουργού κ. Γ. Αλογοσκούφη και η απονομή των βραβείων στα τρία καλύτερα επιχειρηματικά σχέδια, όπως επιλέχθηκαν από τις εταιρείες venture capital που συμμετέχουν στο Forum. Το συνεδριακό μέρος θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των συμπερασμάτων και των προοπτικών από τον κ. Δ. Παζαΐτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΕΛΚΕ.
Τη δεύτερη μέρα, Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007, θα πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών που έχουν υποβάλλει επιχειρηματικά σχέδια και εταιρειών venture capital.
Τη φετινή εκδήλωση υποστηρίζουν χορηγικά οι εταιρείες: GLOBAL FINANCE, ATTICA VENTURES, NBGI VENTURES, SFS Group, THERMI. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vcforum.gr ή απευθυνθείτε στους διοργανωτές: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, τηλ. 210 3607690 – ΕΛΚΕ, τηλ. 2103355712 – ΤΑΝΕΟ, τηλ. 210 3387113
Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα
X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ